آیت‌الله.غلامعلی.صفایی‌بوشهری

تقدیر نماینده ولی‌فقیه در استان بوشهر از جهاد گران دفاع مقدس سلامت
نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه شهر بوشهر گفت: تلاش‌های جهادگران سلامت که با عزمی مثال‌زدنی در مبارزه با ویروس جدید کرونا حماسه دفاع مقدس سلامت را خلق کرده‌اند ستودنی است.

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه بوشهر: تأمین تجهیزات موردنیاز بیمارستان‌های استان بوشهر ضروری است
نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه بوشهر گفت: تأمین تجهیزات موردنیاز بیمارستان‌های استان بوشهر و نداشتن نگرانی در خصوص تجهیزات ضروری است.

با دستور نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه بوشهر انجام می‌شود؛ پرداخت 50 در صد از هزینه احداث مهمان‌سرای بیمارستان زینبیه(س) خورموج توسط مجمع خیرین استان
با دستور نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه بوشهر50 درصد از هزینه احداث مهمان‌سرای همراه بیمار در بیمارستان زینبیه(س) خورموج توسط مجمع خیرین استان پرداخت می‌شود.

نماینده ولی‌فقیه در استان بوشهر: انقلاب اسلامی ایران یکی از تجلیات تأثیری حضرت زهرا (س) است/ گزارش تصویری
نماینده ولی‌فقیه در استان بوشهر و امام جمعه بوشهر گفت: شخصیت همچون حضرت زهرا (س) تأثیری مثبت و با برد جغرافیای کل جهان را تحت تأثیر اسلام قرار داده و انقلاب اسلامی ایران یکی از تجلیات تأثیری شخصیت حضرت زهرا (س) است.

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه بوشهر: تدوین نقشه جامع سلامت ملی و استانی ضروری است
نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه بوشهر گفت: تدوین نقشه جامع سلامت ملی و استانی حسب آمار و پس‌ازآن مدیریت اجرایی جهت پیشگیری تعمیق سلامت و ایجاد زیرساخت‌های مناسب این حوزه یک ضرورت است.

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه بوشهر: سند چشم‌انداز مجمع خیران سلامت تدوین شود/گزارش تصویری
نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه بوشهر با تأکید بر نقش مهم خیران در عرصه سلامت گفت: تدوین و تنظیم سند چشم‌انداز مجمع خیران سلامت در استان بوشهر ضروری است.

دیدار مجموعه فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با نماینده ولی‌فقیه در استان
مجموعه فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با آیت‌الله صفایی بوشهری نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه بوشهر دیدار کردند.

امام‌جمعه بوشهر: بسیاری از ازدواج‌ها همراه با شناخت نیست/ مهارت‌ها افزایش یابد
نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه بوشهر گفت: بسیاری از ازدواج‌ها همراه با شناخت مهارت‌ها نیست و افراد باید قبل ازدواج انواع مدیریت لازم را برای تشکیل و تداوم زندگی بیاموزند.

نماینده ولی‌فقیه در استان بوشهر: شهدا هدیه‌های الهی به جامعه بشری هستند / گزارش تصویری
نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه بوشهر در آیین تشییع شهید گمنام گفت: شهدا هدیه‌های الهی به جامعه بشری هستند چون آنان آسمانی شده و بنا دارند انسان‌ها را نیز آسمانی کنند.