آیین

برگزاری آیین عزاداری سید و سالار شهیدان در شبکه بهداشت دیّر
مراسم عزاداری اباعبدالله الحسین (ع) و یاران باوفایش در شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر برگزار شد.

برگزاری آیین عزاداری سید و سالار شهیدان در شبکه بهداشت کنگان
مراسم عزاداری اباعبدالله الحسین (ع) و یاران باوفایش در شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان برگزار شد.

آیین سوگواری اباعبدالله الحسین در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر/گزارش تصویری
آیین سوگواری و عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین در مساجد دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار می‌شود.

آیین جشن غدیر در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد/ گزارش تصویری
آیین جشن غدیر با حضور کارکنان و مدیران در سالن اجتماعات شهید بهشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد.

مراسم عزاداری دهه دوم فاطمیه در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد/گزارش تصویری
همزمان با دهه دوم فاطمیه آیین عزاداری و سوگواری به میزبانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان بوشهر در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد.

آیین بزرگداشت بانوی کرامت در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد/ گزارش تصویری
آیین سوگواری بانوی كرامت حضرت فاطمه معصومه (س) صبح امروز با حضور مسئولان دانشگاه‌های استان بوشهر در دفتر نهاد نمایندگی ولی‌فقیه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: افزایش 220 درصدی تعداد تخت‌های ویژه در استان بوشهر
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: تعداد تخت‌های ویژه در استان بوشهر نسبت به قبل از آغاز طرح تحول نظام سلامت 220 درصد افزایش ‌یافته است.