انتصاب

با حکم رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر؛ سرپرست جدید بیمارستان امیرالمؤمنین‌(ع) گناوه منصوب شد
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر در حکمی دکتر علی دریانورد را به‌عنوان سرپرست جدید بیمارستان امیرالمؤمنین‌(ع) گناوه منصوب کرد.

سرپرست جدید معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر معرفی شد
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر در حکمی دکتر اکرم فرهادی را به عنوان سرپرست معاونت دانشجویی و فرهنگی این دانشگاه منصوب کرد.

با ابلاغ وزیر بهداشت؛ دکتر علیرضا رئیسی به عضویت هیات امناء دانشگاه علوم پزشکی بوشهر منصوب شد
با ابلاغ وزیر بهداشت دکتر علیرضا رئیسی به عضویت هیات امناء دانشگاه علوم پزشکی بوشهر منصوب شد.

سرپرست جدید مرکز آموزشی‌درمانی شهدای خلیج‌فارس بوشهر منصوب شد
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر در حکمی دکتر عاطفه اسفندیاری را به‌عنوان سرپرست مرکز آموزشی‌درمانی شهدای خلیج‌فارس بوشهر منصوب کرد.

انتصاب دکتر عبدالرسول ملاح‌زاده به عنوان سرپرست بیمارستان شهید گنجی برازجان
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر در حکمی دکتر عبدالرسول ملاح‌زاده را به عنوان سرپرست بیمارستان شهید گنجی برازجان منصوب کرد.

سرپرست جدید بیمارستان امام هادی (ع) شهرستان دیر منصوب شد
طی حکمی از سوی رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی بوشهر، دکتر افشین تعلیمی به‌عنوان سرپرست بیمارستان امام هادی (ع) شهرستان دیر منصوب شد.

سرپرست جدید شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان منصوب شد
طی حکمی از سوی رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر مهندس خلیل جوکار به‌عنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان منصوب شد.

انتصاب یک بوشهری در معاونت بهداشتی وزارت بهداشت
طی حکمی از سوی دکتر علیرضا رئیسی معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، حمزه اندرخورند به‌عنوان مشاور مالی و مسئول کمیته اقتصاد بهداشت معاون بهداشتی منصوب شد.

انتصاب سرپرست جدید معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
طی حکمی از سوی رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشی درمانی استان بوشهر دکتر محمدرضا روان‌بد به عنوان سرپرست معاونت آموزشی دانشگاه منصوب شد.

انتصابات جدید در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در احکام جداگانه‌ای سرپرستان جدید شبکه بهداشت و درمان شهرستان‌های گناوه، کنگان و بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه را منصوب کرد.

حکم رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به تأیید شورای عالی انقلاب فرهنگی رسید
در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی که به ریاست رییس‌جمهور دکتر حسن روحانی برگزار شد با تبدیل وضعیت دکتر سعید کشمیری از سرپرستی به ریاست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر موافقت شد.

انتصاب دکتر دارابی به عنوان مشاور اجرایی و رییس حوزه ریاست دانشگاه
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر در حکمی دکتر حسین دارابی را به عنوان مشاور اجرایی و رییس حوزه ریاست این دانشگاه منصوب کرد.

انتخاب یک بانو به عنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان؛ انتصاب سرپرستان شبکه‌ بهداشت و درمان شهرستان‌های دشتستان، تنگستان و دیّر و بیمارستان امام حسین(ع) اهرم
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر در احکام جداگانه‌ای سرپرستان جدید شبکه بهداشت و درمان شهرستان‌های دشتستان، تنگستان، دیّر و بیمارستان امام حسین(ع) اهرم را نیز منصوب کرد.

با حکم وزیر بهداشت سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی بوشهر منصوب شد
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حکمی دکتر سعید کشمیری را به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشكي و خدمات ‏بهداشتی، درمانی بوشهر منصوب کرد.‏

با حکم وزیر بهداشت؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به‌عنوان معاون وزیر بهداشت منصوب شد/ یک بوشهری معاون وزیر شد
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حکمی دکتر علیرضا رئیسی را به سمت معاون بهداشت منصوب کرد.

با حکم دانشگاه علوم پزشکی بوشهر؛ مسئول راه‌اندازی بیمارستان امام هادی(ع) دیر منصوب شد
با حکم رییس دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر، دکتر حسن حیدری که هم‌اکنون سرپرست بیمارستان امام خمینی(ره) کنگان است، با حفظ سمت به‌عنوان مسئول راه‌اندازی بیمارستان امام هادی(ع) شهرستان دیر منصوب شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: انتصاب‌ها در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بر اساس توانمندی و تخصص افراد صورت می‌گیرد
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نهاد سیاسی نیست بلکه دستگاه تخصصی است که انتصاب‌ها در این دانشگاه بر اساس توانمندی و تخصص افراد صورت می‌گیرد.

انتصاب معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
طی حکمی از سوی رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی بوشهر دکتر صمد اکبر زاده به عنوان معاون آموزش دانشگاه منصوب شد.

انتصاب اعضای کمیته ورزشی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
در راستای گسترش و توسعه ورزش های همگانی و قهرمانی در سطح کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه طی حکمی از طرف معاون توسعه مدیریت و منابع و رییس کمیته ورزشی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، اعضای کمیته ورزشی کارکنان دانشگاه منصوب شدند.

سرپرست جدید روابط عمومی و بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بوشهر معرفی شد
طی حکمی از سوی رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی بوشهر سید مجید حسینی به عنوان سرپرست جدید روابط عمومی دانشگاه منصوب شد.