حجاج

معاون دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: مورد حاد بیماری در بین حجاج استان بوشهر مشاهده نشد/ گزارش تصویری
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: به‌جز چند مورد بیماری تنفسی خفیف، مورد حادی از بیماری در بین حجاج مشاهده نشد.

حضور تیم‌های کنترل و مراقبت بیماری‌ها همزمان با ورود اولین گروه حجاج در فرودگاه بین‌المللی بوشهر
رییس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: همزمان با ورود حجاج تیم‌های کنترل و مراقبت بیماری‌ها در مبادی فرودگاه بین‌المللی بوشهر حضور یافتند.

با بازگشت حجاج هیچ گونه بیماری وارد استان نشد
با اقدامات انجام گرفته قبل و بعد از اعزام حجاج در بازگشت آنان مورد مشکوکی از ورود ویروس مرس(MERS) مشاهده نشد.

حضور نیروهای مرکز مدیریت حوادث وفوریت‌های پزشکی در کنار حجاج
مدیر مرکز مدیریت حوادث وفوریتهای پزشکی استان بوشهر گفت: 20 نفر نیروی عملیاتی، اداری مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی در فرودگاه برای پوشش مراسم بازگشت حجاج بیت الله الحرام حاضر بودند.

همزمان با بازگشت حجاج از سرزمین وحی: دانشگاه علوم پزشکی بوشهرآماده مواجهه با هرگونه مورد مشکوک بیماری است
مدیر گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گفت: پرسنل آموزش دیده معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر آماده مواجهه با هرگونه مورد مشکوک هستند و از بدو ورود حجاج اقدامات لازم را برای شناسایی افرادی که مشکوک به بیماری هستند انج ...

تشکیل کمیته استقبال از حجاج در مرکز فوریت‌های پزشکی بوشهر
سرپرست مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان بوشهر از تشکیل کمیته استقبال از حجاج در مرکز فوریت‌های پزشکی خبر داد.