دکتر.عبدالکریم.دادجو

رییس اورژانس پیش‌یبمارستانی و مدیریت حوادث استان بوشهر خبر داد؛ نرخ رشد ۸۰۰ درصدی مسمومیت با گازکربنیک
رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث استان بوشهر گفت: با توجه به نرخ رشد 800 درصدی مسمومیت با گاز مونواکسید کربن در سطح استان، مردم باید هنگام استفاده از وسایل گرمایشی دقت بیشتری داشته باشند.

رییس مرکز فوریت‌های پزشکی بوشهر: اورژانس استان بوشهر ۵۰ عملیات در تاسوعا و عاشورا انجام داد
رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان بوشهر گفت: اورژانس استان بوشهر ۵۰ عملیات در تاسوعا و عاشورا انجام داد.

مدیر مرکز فوریت‌های پزشکی استان بوشهر: 50 پایگاه اورژانس شهری، جاده‌ای و هوایی در استان بوشهر فعال است/ سالانه بیش از 30 هزار مأموریت توسط اورژانس استان بوشهر انجام می‌شود
مدیر مرکز فوریت‌های پزشکی استان بوشهر گفت: ۵۰ پایگاه اورژانس شامل ۱۶ پایگاه امداد شهری و ۳۳ پایگاه جاده‌ای و یک پایگاه هوایی در استان بوشهر فعال است.

برای نجات جان جوان ۳۰ ساله؛ بالگرد اورژانس 115 بوشهر به پرواز درآمد
آمبولانس هوایی بوشهر بار دیگر برای انتقال مصدوم تصادفی که جوان 30 ساله و به خدمات تخصصی پزشکی نیاز داشت به جزیره خارگ رفت.

کارگروه تخصصی بهداشت و درمان در حوادث غیرمترقبه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر حائز رتبه اول کشوری شد
کارگروه تخصصی بهداشت و درمان در حوادث غیرمترقبه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، رتبه اول را در بین 56 دانشگاه کشور به دست آورد.

اجرای مانور طرح اضطراری فرودگاه بوشهر مانورطرح اضطراری فرودگاه بوشهر با نام همت مضاعف هماهنگی منسجم و نجات برگزار شد .
دبیر دبیرخانه کارگروه سلامت در حوادث غیرمترقبه دانشگاه در خصوص این مانور گفت: سناریوی مانور کامل(دو سالانه )طرح اضطراری فرودگاه بوشهر ازسوی اداره کل فرودگاه‌های بوشهر و با همکاری تمامی سازمان‌های امدادی شهر بوشهر تنظیم و اجرا شد .