دکتر.ماریا.خویش‌دوست

طرح تدوین سند جامع سلامت شهرستان دشتستان آغاز شد
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان از شروع طرح تدوین سند جامع سلامت شهرستان دشتستان خبر داد.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان: سازمان‌های مردم‌نهاد در تدوین سند جامع سلامت نقش مؤثری دارند
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: سازمان‌های مردم‌نهاد در تدوین سند جامع سلامت شهرستان دشتستان نقش مؤثری دارند.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان: تسریع روند پرونده‌های بهداشتی توسط تعزیرات حکومتی باعث ارتقا شاخص‌های بهداشتی می‌شود
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: افزایش شاخص‌های بهداشتی و ارتقای سطح سلامت جامعه منوط به همکاری و تسریع رسیدگی به پرونده‌های تعزیرات حکومتی است.

معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان: تخصیص سبدهای غذایی بنیاد علوی به مادران باردار شهرستان دشتستان
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان از توزیع سبدهای تغذیه‌ای بنیاد علوی ویژه زنان باردار و شیرده نیازمند در دشتستان خبر داد.

در راستای تدوین سند جامع سلامت: شورای پیام گذاران سلامت شهرستان دشتستان تشکیل شد
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: در راستای تدوین سند جامع سلامت شورای پیام گذاران سلامت با حضور اعضای شورای سلامت شهرستان دشتستان تشکیل شد.