عبدالنبی

فرماندار عسلویه: طرح بسیج ملی کنترل فشارخون بالا یک طرح زیربنایی در حوزه سلامت است
فرماندار عسلویه گفت: طرح بسیج ملی کنترل فشارخون بالا یک طرح زیربنایی در حوزه سلامت است.

فرماندار شهرستان عسلویه: پیشگیری از بیماری‌ها، درمان و هزینه‌ها را کاهش می‌دهد
فرماندار شهرستان عسلویه گفت: پیشگیری از بیماری‌ها، درمان و هزینه‌ها را کاهش می‌دهد.

فرماندار عسلویه: فرهنگ‌سازی و آموزش مداوم لازمه کاهش حوادث ترافیکی و امنیت غذایی است
فرماندار عسلویه گفت: فرهنگ‌سازی و آموزش مداوم لازمه کاهش حوادث ترافیکی و امنیت غذایی است.

فرماندار عسلویه: استقرار مرکز مطالعات سلامت در عسلویه ضروری است
فرماندار شهرستان عسلویه گفت: استقرار مرکز مطالعات سلامت در عسلویه ضروری است.

به همت خیر کنگانی؛ زایشگاهی بزرگ در بیمارستان امام خمینی احداث خواهد شد
به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام خمینی (ره)، به همت خیر کنگانی زایشگاهی بزرگ در بیمارستان امام خمینی (ره) این شهر احداث خواهد شد.

مرکز خدمات سلامت دهان و دندان شهرستان کنگان به بهره‌برداری رسید
به مناسبت هفته دولت و با حضور فرماندار، معاونین و مسئولین ادارات شهرستان مرکز خدمات سلامت دهان و دندان کنگان افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

رییس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی بوشهر خبر داد؛ تشکیل ۷ کمیته برای تصویب و اجرای نظام‌نامه سلامت شهرستان کنگان
رییس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان بوشهر از تشکیل هفت کمیته برای تصویب و اجرای نظام‌نامه سلامت شهرستان کنگان خبر داد.

صنعت در توسعه و بهبود وضعیت بیمارستان کنگان مشارکت کند
فرماندار شهرستان کنگان گفت: انتظار مردم، حضور مؤثر و مشارکت صنعت در ارتقای وضعیت درمانی بیمارستان امام خمینی کنگان است.

بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان به قطب درمانی جنوب استان تبدیل می‌شود
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با توجه به زیرساخت‌های اساسی و زیر بنایی که در توسعه درمان پیش‌بینی کرده‌ایم، شهرستان کنگان به قطب درمانی استان تبدیل می‌شود و امیدوارم با این اتفاق بتوانیم به تمام شهرستان‌های جنوب استان بوشهر و استان‌های هم‌جوار خدمات ا ...

فرماندار شهرستان کنگان: ارتقای سطح سلامت جامعه درگرو تلاش همگانی است
فرماندار شهرستان کنگان گفت: ارتقای سطح سلامت و بهداشت جامعه درگرو تلاش همگاني و احساس مسئوليت آحاد مردم به‌ویژه مسئولان است.