فاطمه.آهوخوش

هم‌زمان با طرح بسیج ملی کنترل فشارخون صورت گرفت: نشست خبری معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان گفت: در مرحله اول طرح بسیج ملی کنترل فشارخون آموزش، آمادگی نیروهای عملیاتی و اطلاع‌رسانی انجام پذیرفت اما مرحله عملیاتی آن از ۱۵ خرداد شروع‌شده و تا ۱۵ تیرماه ادامه دارد.

همایش تجلیل از سفیران سلامت دانش‌آموزی در شهرستان کنگان برگزار شد
در چهارمین روز از هفته سلامت همایش تجلیل از سفیران سلامت دانش‌آموزی در شهرستان کنگان برگزار شد.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان: اجرای طرح تحول نظام سلامت رضایت مردم را به دنبال داشته است/ جایگاه مهم سلامت در جامعه تبیین شود
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان گفت: طرح تحول نظام سلامت در استان بوشهر به خوبی اجراشده و رضایت مردم را به دنبال داشته است.

پیشگیری از چاقی کودکی با ارتقای سطح آگاهی جامعه
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان گفت: پیشگیری از چاقی کودکی از طریق ارتقای سطح آگاهی عموم جامعه و افزایش برنامه‌های آموزشی اهمیت ویژه‌ای دارد.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان: سلامت محدود به یک متولی خاص نیست
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان در سومین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی این شهرستان گفت: سلامت محدود به یک متولی خاص نیست بلکه همه ارگان‌ها در این امر مهم سهیم هستند و بایستی با مشارکت و اهتمام جدی در این مسیر گام بردارند.

آزمون ضمن خدمت کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان برگزار شد
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان از برگزاری آزمون ضمن خدمت کارکنان این شبکه خبر داد.

آیین بزرگداشت روز جهانی تخم‌مرغ در کنگان برگزار شد
در راستای ارتقای سطح آگاهی دانش آموزان و به‌منظور آشنایی از اهمیت آن با فواید تخم‌مرغ به‌عنوان یک غذای کامل آیین بزرگداشت روز جهانی تخم‌مرغ در کنگان برگزار شد.

طرح آهن‌یاری و مکمل‌یاری ویتامین دی در مدارس شهرستان کنگان آغاز شد
آیین افتتاحیه طرح آهن یاری و مکمل یاری ویتامین دی در مدارس شهرستان کنگان با حضور مسئولین شهرستانی به‌صورت نمادین در مدرسه متوسطه دخترانه فاطمه زهرا (س) آغاز شد.

معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان: تأمین، حفظ و ارتقای سلامت با مشارکت سازمان‌یافته‌ مردم و همکاری بخش‌های مختلف مسیر می‌شود
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان گفت: تأمین، حفظ و ارتقای سلامت با مشارکت جدی و سازمان‌یافته‌ مردم و همکاری بخش‌های مختلف مسیر می‌شود.

آزمون سنجش علمی مراقبین سلامت و ماماها در شهرستان کنگان برگزار شد
آزمون سنجش علمی مراقبین سلامت و ماماها هم‌زمان با سراسر استان در شهرستان کنگان نیز برگزار شد.