قائم‌مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در برنامه‌ریزی: رسالت دانشگاه‌ها ارتقا فرهنگ جامعه است/ گزارش تصویری

قائم‌مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در برنامه‌ریزی گفت: دانشگاه به دلیل قدرت اثربخشی، می‌تواند با ارتقای فرهنگ تأثیر گسترده‌ای در جامعه بگذارد.

دکتر حسین دارابی در هفتمین کارگاه ارتقای ائمه جماعات دانشگاه علوم پزشکی بوشهر افزود: بین فرهنگ، آموزش و پژوهش در دانشگاه نباید مرزبندی باشد، همه این‌ها باید در کنار هم باشند.
وی با اشاره به دغدغه‌های رهبر معظم انقلاب نسبت به فرهنگ، اظهار داشت: فرهنگ، کلید و راهکار رفع تمامی مشکلات اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و حتی مشکل اشتغال و بیکاری موجود است.
قائم‌مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در برنامه‌ریزی با تبریک موفقیت‌های ستاد اقامه نماز دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در سطح کشوری گفت: امروز شاهد پیشرفت‌های فرهنگی زیادی در دانشگاه هستیم و روند این پیشرفت‌ها خوب و مناسب بوده است و چنین تشکیلات خوب و منسجمی کمتر دیده‌ایم که بتواند به خوبی کار فرهنگی تأثیرگذار و تشکیلاتی منسجم انجام دهد.
دکتر دارابی تصریح کرد: موفقیت‌های ستاد اقامه نماز دانشگاه علوم پزشکی بوشهر که امروز شاهد آن هستیم نتیجه تلاش عزیزانی است که در حیطه‌های فرهنگی تلاش و فعالیت کرده‌اند و دانشگاه قدردان این عزیزان بوده و همواره پشتیبان کارهای فرهنگی تأثیرگذار و منظم است.
هرگونه سرمایه‌گذاری در عرصه فرهنگ به ساماندهی مشکلات دانشگاه و جامعه منجر خواهد شد
دکتر دارابی بیان کرد: هرگونه سرمایه‌گذاری در عرصه فرهنگ در نهایت به ساماندهی و گره‌گشایی از مشکلات دانشگاه و جامعه منجر خواهد شد.
قائم‌مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در برنامه‌ریزی افزود: ازآنجایی‌که سرمایه‌گذاری در حوزه فرهنگ زیربنا و کلید رفع اکثر مشکلات است بنابراین تلاش و تأکید ما بر فعالیت‌های فرهنگی اثربخش و تأثیرگذار است.
دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در جهت ارتقا فرهنگی حرکت می‌کند
دکتر دارابی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در جهت ارتقا فرهنگی حرکت می‌کند گفت: هزینه کرد و سرمایه‌گذ