سمپوزیوم سلول‌های بنیادی در استان بوشهر برگزار شد/گزارش تصویری

12 دی 1395
سمپوزیوم سلول‌های بنیادی پرتوان القایی (آی پی اس) و کاربردهای درمانی روز یکشنبه به همت معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و همکاری معاونت تحقیقات و فناوری رئیس‌جمهوری در استان بوشهر برگزار شد.

دبیر سمپوزیوم سلول‌های بنیادی گفت: این سمپوزیوم یک‌روزه باهدف آشنایی محققان و پژوهشگران جوان و متخصصان بالینی فعال در استان بوشهر با فناوری تولید سلول‌های پرتوان القایی و آشنایی با کاربردهای درمانی برگزارشده است.
دکتر غلامرضا خمیسی پور افزود: تلاش می‌شود با ایده پردازی در زمینه سلول‌های بنیادی پرتوان القایی در آینده در طب ترمیمی و برای بیماران نیازمند و مبتلابه بیماری‌های صعب‌العلاج و مادرزادی مورداستفاده قرار گیرد.
وی اضافه کرد: با توجه به اهمیت بحث سلول‌های بنیادی برای برگزاری بیشتر اینگونه سمپوزیوم‌ها در استان بوشهر برنامه‌ریزی‌های لازم انجام می‌شود.
دکتر خمیسی پور اظهار کرد: با توجه به ویژگی خاص استان بوشهر و هم‌جواری با دریا می‌توان همین کاربردها و مطالعات در زمینه موجودات دریایی را باهدف معرفی جدیدی از سلول‌های بنیادی و تولید سلول‌های پرتوان در ارتباط با دریا انجام داد.
وی بیان کرد: در استان بوشهر بیماری‌هایی ازجمله تالاسمی، کم‌خونی داسی شکل و دیابت با استفاده از درمان‌های حمایتی مداوا می‌شوند که امکان درمان این نوع بیماری‌ها با تکنولوژی سلول‌های بنیادی پرتوان القایی به‌صورت دائم وجود دارد.
دکتر خمیسی پور افزود: با استفاده از سلول‌های بنیادی پرتوان القایی می‌توان این نوع بیماری‌ها را به‌صورت دائم درمان و نیازمند درمان حمایتی دیگری نباشد.
وی تصریح کرد: محققان استان بوشهر با توجه به قابلیت‌هایی که دارند می‌توانند در پیشرفت علم پزشکی در زمینه سلول‌های بنیادی القایی سهم قابل‌توجهی در کشور داشته باشند و به‌زودی شاهد معرفی روش‌های درمانی جدیدی با استفاده از این نوع سلول‌ها خواهیم بود.
استفاده از سلول‌های بنیادی القایی می‌تواند نقش اقتصادی جدیدی درزمینه درمان بیماری‌ها به وجود آورد
دبیر دومین سمپوزیوم سلول‌های بنیادی پرتوان القایی در بوشهر اظهار کرد: استفاده از سلول‌های بنیادی القایی می‌تواند نقشی مهم و اقتصادی جدیدی درزمینه درمان بیماری‌ها به وجود آورد و در این بخش نقش دانشجویان در اقتصاد متکی به سلول‌های بنیادی مهم است.
وی با اشاره به وجود افراد صاحب‌نظر و متخصص باتجربه مفید در زمینه کاربرد سلول‌های بنیادی برای بالینی کردن این تحقیق‌ها گفت: پایه تمام روش‌های درمانی تحقیق‌های آزمایشگاهی است که با استفاده از امکانات موجود پروژه تحقیقاتی متعددی برای تولید سلول‌های خون‌ساز با استفاده از فن‌های آزمایشگاهی، تولید سلول‌های پرتوان و تبدیل آنها به سلول‌های انسولین ساز در دستور کار است که با نتایج به‌دست‌آمده از این تحقیق‌ها امکان پیشبرد درمانی وجود دارد.
انتهای پیام/ م.غ 1023


با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید
https://telegram.me/bpumspublicrelation


کلمات کلیدی:
سمپوزیوم     سلول‌های.بنیادی     دکتر.غلامرضا.خمیسی‌پور    

تاریخ بروز رسانی:   12 دی 1395

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر



ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >