به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دیلم، در این برنامه که در محل آموزشگاه دخترانه حضرت فاطمه زهرا (س) برگزار شد کارشناس تغذیه با همکاری مراقب سلامت آموزشگاه اقدام به تنسنجی و مشاوره تغذیه دانش آموزان، والدین آنان در زمینه چاقی، لاغری، راهکارهای تغذیهای برای افزایش قد کردند.
همچنین یک غرفه از نمایشگاه به معرفی و نمایش غذاهای بومی- سنتی تهیهشده از حبوبات و غلات اختصاص داشت.
در این غرفه غذاهای سنتی تهیهشده از حبوبات و غلات شهرستان ازجمله رشته آبی، خوراک لوبیاچیتی، آش شلهقلمکار، باقله ترناده، پلو لوبیا، پلو عدس، نخود پخته توسط دانش آموزان تهیه و همراه باارزش غذایی هرکدام از غذاها در معرض دید مخاطبین قرار گرفت. آذین صبوری کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت به لزوم توجه به مصرف حبوبات در سلامتی افراد اشاره کرد.
آذین صبوری حبوبات را یکی از گروههای غذایی دانست که درصورتیکه همراه با غلات مصرف شود، از جهت ارزش غذایی دارای پروتئین یکسان با پروتئین گوشت میباشد با این تفاوت که فاقد کلسترول بوده و دارای فیبر غذایی مناسب برای سلامت دستگاه گوارش میباشد. همچنین حبوبات را منبع گیاهی برای آهن دانست که جذب آن با مصرف ویتامین "ث" بیشتر میشود.
انتهای پیام/ م.د 3060
با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید
https://telegram.me/bpumspublicrelation