26 بهمن 1395سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم گفت: بازرسان بهداشت و محیط و حرفهای این شبکه طرح تشدید نظارت بر صنوف حساس مواد غذایی، رستورانها و غذا فروشی در سطح شهرستان را آغاز کردند. به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دیلم، محمود ذاکری افزود: نظارت بر امنیت و سلامت مواد غذایی بهویژه در مراکز عرضه مواد غذایی حساس مانند رستورانها و غذا فروشیها همواره از اولویتهای شبکه بهداشت بوده و همواره در دستور کار بازرسین بهداشت محیط قرارگرفته است. وی تصریح کرد: بهمنظور حفظ و تأمین سلامت مصرفکنندگان و ارتقاء شاخص کیفی مواد غذایی کلیه مراکز عرضه مواد غذایی طی چند روز اخیر مورد نظارت و پایش قرار گرفت. مسئول واحد بهداشت محیط و حرفهای شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم نیز در این راستا گفت: در راستای اجرای قانون اصلاحیه ماده 13 قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی تعداد 4 اکیپ متشکل از 6 بازرس از تمامی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و بر اساس ضوابط دستورالعملهای موجود، اقدامات لازم انجام شد. علیمرادی اظهار داشت: سامانه تلفنی 190 جهت شکایات و اعلام مشکلات بهداشتی شهروندان بهصورت شبانهروز پاسخگوی شهروندان عزیز میباشد. انتهای پیام/ م.د 3060 با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید https://telegram.me/bpumspublicrelation
تاریخ بروز رسانی: 26 بهمن 1395