نتیجه تلاش پرسنل مراکز خدمات بهداشتی درمانی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و حساسیت و مشارکت خوب والدین در خصوص انجام واکسیناسیون بهموقع و کامل کودکان در سطح کشور منجر به این شده است که در حال حاضر در مرحله حذف بیماری سرخک و سرخجه مادرزادی قرار داریم؛ همچنین بیماری فلج اطفال در کشور و کنترل کزاز نوزادی، بیماریهای دیفتری، سیاهسرفه و اوریون از دیگر نتایج واکسیناسیون است.
کارشناس مبارزه با بیماریهای واگیر معاونت بهداشتی بوشهر در این خصوص گفت: واکسیناسیون اقدام بسیار مهم و باارزشی است که بهوسیله آن میتوان با هزینه اندک از ابتلا به بسیاری از بیماریهای عفونی خطرناک و پرهزینه جلوگیری کرد.
فرخنده امینی اظهار کرد: پس از تأمین آب آشاميدني سالم، واكسيناسيون بيشترين تأثیر را در كاهش مرگومیر بهویژه مرگومیر كودكان و افزايش رشد جمعيت را داشته است
وی بابیان اینکه پوشش واكسيناسيون در تمامي مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نزديك به 100 درصد میباشد افزود: کودکان از بدو تولد تا 6 سالگی علیه بیماریهای واگیر از قبیل سل، هپاتیت ب، فلج اطفال، دیفتری، سیاهسرفه، کزاز، هموفيلوس آنفلوانزاي تيپ ب، سرخک، سرخجه و اوریون واکسینه میشوند.
از سال 2010 تاکنون، در هفته آخر ماه آوريل فعالیتهای حمايتي، آموزشي و ارتباطي بهمنظور گراميداشت و ترويج ایمنسازی اجرا میگردد.
شعار جهاني سال 2017 میلادی براي این هفته » واکسنها عمل میکنند (Vaccines work) تعیینشده است.
این هفته فرصتی است تا والدینی که کودک زیر 6 سال دارند با مشاهده کارت واکسیناسیون کودکان خود، در صورت کامل نبودن واکسیناسیون کودک و فرارسیدن زمان انجام آن در اسرع وقت جهت انجام واکسیناسیون اقدام نمایند.
انتهای پیام/ م.ب 2020
با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید
https://telegram.me/bpumspublicrelation