29 مهر 1396مراسم بزرگداشت روز جهانی غذا با حضور مسئولان شبکه بهداشت و درمان در مدرسه متوسطه دخترانه آسیه روستای مال قائد گناوه برگزار شد. به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه، معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان این شهرستان در حاشیه این مراسم عنوان داشت: سازمان جهانی غذا هرساله جهت ارتقای فرهنگ تغذیه و با توجه به مشکلات و بیماریهای تغذیه که در جوامع مختلف در طی یک سال نمود پیدا میکند، شعاری را انتخاب کرده و برنامهریزی همسو با معضل مربوطه صورت میپذیرد و این شعار به کشورها اعلام میگردد تا وزارت بهداشت هر کشور اقداماتی در این راستا ارایه نماید. مهندس علیرضا یوسفی گفت: شعار امسال روز جهانی غذا " تغییر آینده مهاجرت، سرمایهگذاری در امنیت غذایی و توسعه روستایی " میباشد که در همین راستا سازمان غذا و داروی کشور محور برنامهریزی خود را بر اساس شعار " تغییر و اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقاء سلامت " با زیرمجموعههای کاهش مصرف قند، نمک و چربی، نشانگرهای رنگی تغذیه، برچسب اصالت کالا، مبارزه با قاچاق کالا و همچنین ترویج و معرفی نشان ایمنی و سلامت قرار داده است. فرهنگ اصلاح الگوی تغذیهای باید در مدارس ما بهصورت جدی پیگیری شود وی تصریح کرد: فرهنگ اصلاح الگوی تغذیهای باید در مدارس ما بهصورت جدی پیگیری و دنبال شود زیرا تغذیه مناسب در این سنین باعث رشد مطلوب و ضامن سلامتی در سنین بالاتر است. مهندس یوسفی افزود: استفاده از فست فود ها باید از برنامه غذایی حذف شود و به سفره غذایی که در خانه تهیه میشود توجه ویژه شود. این مقام مسئول خاطرنشان کرد: دانش آموزان عزیز باید اصل خودمراقبتی را درباره خود و همچنین آموزش به خانواده را در نظر بگیرند تا فرهنگ صحیح تغذیه سالم در جامعه نهادینه شود. کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه نیز گفت: صبحانه مهمترین وعده غذایی روزانه است که باید بهصورت کامل مصرف شود، این سفره باید شامل پروتئین، نان، دانههای روغنی و مقداری سبزی باشد. اسماء حسنزاده تصریح کرد: این سفره کامل عامل پیشگیریکننده از بسیاری از بیماریها بخصوص بیماریهای غیر واگیر مانند بیماریهای قلبی عروقی، دیابت، فشارخون، چربی خون، انواع سرطانها و چاقی است. وی گفت: صبحانه برای دانش آموزان بسیار لازم و ضروری است زیرا قند موردنیاز بدن را تأمین میکند و در یادگیری و توانایی درک مطالب درسی بسیار مؤثر است. این کارشناس تغذیه اظهار داشت: میان وعده بخصوص دو ساعت پس از صبحانه از اهمیت ویژهای برخوردار است و یکی از میان وعدههای بسیار مناسب گروه میوهها هستند، به این صورت که میتوان با انتخاب یک میوه متوسط نیاز این وعده را برطرف کرد. کارشناس واحد نظارت و کنترل مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه نیز هدف از برگزاری این مراسم را ترویج فرهنگ صحیح تغذیهای در دوران مدرسه که دوره رشد نیز میباشد عنوان کرد. مهندس امیرحسین شیرافکن گفت: این مراسم با تلاش واحد نظارت و کنترل مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی و همکاری واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه برگزارشده است. گفتنی است سفره صبحانه سالم، مسابقه نقاشی با موضوع تغذیه سالم و اهدای جایزه به برندگان مسابقه از دیگر برنامههای این مراسم بود. انتهای پیام/ م.ن 3080 با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید https://telegram.me/bpumspublicrelation
تاریخ بروز رسانی: 29 مهر 1396