مهندس احمد آخوندی در حاشیه اجرای مرحله اول طرح واکسیناسیون فلج اطفال در شهرستان دیر اظهار داشت: یکی از راهکارها و راهبردهای دستیابی به ریشهکنی بیماری فلج اطفال انجام طرحهای تکمیلی واکسیناسیون است.
وی افزود: بروز بیماری فلج اطفال در کشور صفر است که جهت حفظ این شاخص و تحقق ریشهکنی این بیماری نیاز به مداخلات و اقدامات کنترلی مناسب وجود دارد.
مهندس احمد آخوندی بابیان اینکه حفظ بروز صفر بیماری فلج اطفال بسیار سخت است، خاطرنشان کرد: با توجه به همسایگی ایران با کشورهای افغانستان و پاکستان که بیماری فلج اطفال در آنجا بهصورت آندمیک بوده و رفتوآمدهایی که از این دو کشور به ایران میشود حفظ بروز صفر بیماری را با مشکلات بسیاری همراه کرده که خوشبختانه علیرغم همه مشکلات با برنامهریزی مناسب تاکنون در حفظ بروز صفر این بیماری موفق بودهایم.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر انجام واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال را یکی از راهکارهای حفظ بروز صفر و تحقق ریشهکنی این بیماری دانست و ادامه داد: هرسال دو نوبت طرح مپینگ آپ یا واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال در کشور انجام میشود که امسال نیز این طرح همزمان با سراسر کشور در شهرستان دیر در نوبت اول از 5 تا 8 اسفندماه سال جاری و نوبت دوم از 18 تا 25 بهمن اجرا میشود.
مهندس آخوندی در خصوص مناطق و گروههای هدف موردنظر برنامه خاطرنشان کرد: تمام مهاجرین خارجی موقت و ساکن تحت پوشش، تمام کودکان زیر 5 سال که احتمال اقامت در زندان همراه مادر خود داشتهاند، تمام مناطق تحت پوشش گروههای سیاری و مناطقی که پوشش واکسیناسیون فلج اطفال نوبت سوم آنها کمتر از 95 درصد است تحت پوشش برنامه قرارگرفته و واکسیناسیون تکمیلی برای آنها اجرا خواهد شد.
انتهای پیام/ ح.ن 3050