طرح سلامت نوروزی 97 در گناوه آغاز به کار کرد

16 اسفند 1396
جهت نظارت مستمر و ویژه بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، طرح سلامت نوروزی 97 در گناوه شروع بکار کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان گناوه، سرپرست شبکه بهداشت ودرمان این شهرستان عنوان داشت: طرح نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در راستای نظارت مستمر و ویژه جهت تضمین سلامت غذایی مردم و مهمانان نوروزی خواهد بود که از تاریخ پانزدهم اسفندماه 96 لغایت پانزدهم فروردین 97 به مدت یک ماه انجام می‌گیرد.
مهندس محمد بازیاری گفت: این برنامه با عنوان طرح مدیریت مهندسی بهداشت محیط در سلامت نوروزی 97 در سراسر کشور اجرا می‌شود.
وی ادامه داد: در این طرح نظارت‌های بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع حساس شامل رستوران، غذا فروشی‌ها، ساندویچی‌ها و. تشدید می‌گردد.
این مقام مسئول اظهار داشت: در این طرح اماکن عمومی، مراکز بین‌راهی، اقامتگاه‌ها و کمپ‌های اسکان مسافران، زیارتگاه‌ها و اماکن متبرکه نیز مورد بازدید کارشناسان بهداشت محیط قرار می‌گیرند.
مسئول واحد بهداشت محیط و حرفه‌ای شبکه بهداشت ودرمان شهرستان گناوه نیز گفت: این طرح در گناوه هم‌زمان با سراسر کشور با اجرای مانور آغازشده و تا پایان طرح با حضور بازرسان بهداشت محیط به‌صورت شبانه‌روزی و گروه‌های 2-4 نفره ادامه دارد.
مهندس سید عسکر حسینی تصریح کرد: شهروندان عزیز می‌توانند در صورت هرگونه تخلف بهداشتی در رابطه با اصناف مواد غذایی به‌ویژه صنوف حساس همچون نانوایی‌ها، رستوران‌ها، قنادی‌ها، فست فود ها و ...، مراتب را به‌صورت تلفنی به شماره 33123566 و یا سامانه 190 اطلاع دهند.
گفتنی است جلسه‌ای با همین موضوع در شبکه بهداشت ودرمان شهرستان گناوه با حضور بازرسان بهداشت محیط، سرپرست شبکه بهداشت ودرمان، نمایندگان اداره صنعت معدن و تجارت، تعزیرات حکومتی و اتاق اصناف برگزار شد.

انتهای پیام/ م.ن 3080

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید
https://telegram.me/bpumspublicrelation

کلمات کلیدی:
بسیج.سلامت.نوروزی     مهندس.محمد.بازیاری     مهندس.سیدعسکر.حسینی     شبکه.بهداشت.درمان     شهرستان.گناوه    

تاریخ بروز رسانی:   16 اسفند 1396

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر



ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >