5 فروردين 1397معاون شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر گفت: از زمان اجرای طرح سلامت نوروزی بیش از 900 بازدید از اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در شهرستان دیر انجامشده است. حسین ناظمیانپور اظهار داشت: از 15 اسفند سال گذشته تاکنون بیش 900 بازدید در طرح سلامت نوروزی از مراکز تهیه، توزیع و نگهداری مواد غذایی حساس و همچنین اماکن عمومی در شهرستان دیر انجام شد. وی با تأکید بر اهمیت تهيه، توزیع و نگهداری مواد غذايي گفت: تهيه، توزیع و نگهداری مواد غذايي سالم و بهداشتي از اهمیت خاصی برخوردار است و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی باید دارای شرایط لازم بهداشتی باشند تا مردم بتوانند با آرامش خاطر مواد غذايي موردنیاز خود تهیه کنند. وی افزود: بازرسان و كارشناسان بهداشت محيط شهرستان دیر در طرح سلامت نوروزی توجه ویژهای به تهیه و عرضه مواد غذایی، روش حملونقل و نگهداری مواد خوراکی در اماکن تهیه و توزیع دارند و در این ایام بازرسیهای آنان تشدید میشود. معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر اظهار کرد: از 903 بازدید صورت گرفته از اماکن به دلیل حساسیت موضوع، 67 اخطاریه بهمنظور رفع نواقص صادر شد و نهایتاً تعداد 10 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی به تعزیرات حکومتی معرفی شد. وی اضافه کرد: در این طرح بیش از 180 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخمصرف گذشته جمعآوری و معدوم شد. ناظمیانپور تأکید کرد: شهروندان میتوانند در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، مراتب را به سامانه مردمی رسیدگی به شکایات وزارت بهداشت به شماره ۱۹۰ اطلاع دهند. انتهای پیام/ ح.ن 3050 با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید https://telegram.me/bpumspublicrelation
تاریخ بروز رسانی: 5 فروردين 1397