19 فروردين 1397سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر گفت: در زمان اجرای برنامه سلامت نوروزی حدود 600 کلر سنجی از آب آشامیدنی مناطق شهری و روستایی شهرستان دیّر انجامشده است. مهندس احمد آخوندی در نشست هفتگی طرح تحول سلامت افزود: با تلاشهای همکاران زحمتکش بهداشت محیط و نظارتهای مستمر این عزیزان و همچنین همکاریهای صمیمانه ادارات صنعت معدن تجارت، دایره اماکن نیروی انتظامی، تعزیرات حکومتی و اتاق اصناف، خوشبختانه موردی از طغیان بیماری منتقله از آب و غذا در شهرستان دیر در طول تعطیلات نوروز رخ نداده است. وی گفت: یکی از اقدامات کارشناسان بهداشت محیط در راستای نظارت بر آب آشامیدنی، سنجش میزان کلر آزاد باقیمانده در آب آشامیدنی و تطابق آن با استانداردهای ملی به شمار میرود. مهندس احمد آخوندی افزود: اضافه کردن کلر بهعنوان یک ماده گندزدا در آب آشامیدنی بهمنظور اطمینان از کیفیت آب، عدم وجود عوامل بیماریزا و پیشگیری از بروز آلودگیهای ثانویه ضروری و مورد تأکید است. سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر گفت: در زمان اجرای برنامه سلامت نوروزی 590 کلر سنجی از شبکههای تأمین و توزیع آب آشامیدنی در شهرستان دیّر بهعملآمده است که از این تعداد 58 مورد نامطلوب شناسایی و گزارش آن به مسئولین مربوطه ارسال شد. وی گفت: در همین مدت 108 مورد نمونهبرداری میکروبی آب و 46 مورد نمونهبرداری از مواد غذایی انجامشده است که تمامی نمونهها مطلوب گزارششده است. مهندس آخوندی در خصوص کشف و انهدام مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته در ایام نوروز تصریح کرد: تیمهای بازرسی در ایام نوروز مقدار 230 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته کشف و معدوم کرده و در این مدت با 12 دستفروش دورهگرد برخورد قانونی صورت گرفت. انتهای پیام/ ح.ن 3050 با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید https://telegram.me/bpumspublicrelation
تاریخ بروز رسانی: 19 فروردين 1397