2 خرداد 1397سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم گفت: بازرسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم بر اساس برنامه زمانبندی در ماه مبارک رمضان از مراکز عرضه مواد غذایی، قنادیها و رستورانهای سطح شهر بازدید میکنند. به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم، محمود ذاکری دراینباره بیان کرد: نظارتهای بهداشت محیطی از مراکز عرضه مواد غذایی و قنادیها از ابتدای ماه رمضان در دیلم آغازشده و در این بازرسیها از دستگاههای پرتابل تشخیص سریع میزان آلودگی سطوح و مواد غذایی استفاده میشود. وی هدف از این بازدیدها را که تا پایان ماه مبارک رمضان بهصورت ویژه ادامه دارد ارائه خدمات مطلوب به مردم عنوان کرد و گفت: بررسی میزان پر اکسید روغنهای استفادهشده در پخت زولبیا و بامیه با استفاده از دستگاههای پرتابل جدید و سنجش دمای مواد غذایی موجود در یخچالها و فریزرها با دماسنجهای نفوذی پرتابل و بررسی شرایط بهداشت محیط صنوف ازجمله برنامههای بازرسان بهداشت محیط است. سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم خاطرنشان کرد: سامانه شکایات مردمی سلامت محیط کار 190 بهصورت شبانهروزی آماده شنیدن انتقادات و پیشنهادات مردمی است. انتهای پیام/ م.ب 3060 با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال سروش دریافت کنید https://sapp.ir/bpumspublicrelation
تاریخ بروز رسانی: 2 خرداد 1397