تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه مواد غذایی و شیرینی فروشی‌ها شهرستان دیلم در ماه مبارک رمضان

2 خرداد 1397
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم گفت: بازرسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم بر اساس برنامه زمان‌بندی در ماه مبارک رمضان از مراکز عرضه مواد غذایی، قنادی‌ها و رستوران‌های سطح شهر بازدید می‌کنند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم، محمود ذاکری دراین‌باره بیان کرد: نظارت‌های بهداشت محیطی از مراکز عرضه مواد غذایی و قنادی‌ها از ابتدای ماه رمضان در دیلم آغازشده و در این بازرسی‌ها از دستگاه‌های پرتابل تشخیص سریع میزان آلودگی سطوح و مواد غذایی استفاده می‌شود.
وی هدف از این بازدیدها را که تا پایان ماه مبارک رمضان به‌صورت ویژه ادامه دارد ارائه خدمات مطلوب به مردم عنوان کرد و گفت: بررسی میزان پر اکسید روغن‌های استفاده‌شده در پخت زولبیا و بامیه با استفاده از دستگاه‌های پرتابل جدید و سنجش دمای مواد غذایی موجود در یخچال‌ها و فریزرها با دماسنج‌های نفوذی پرتابل و بررسی شرایط بهداشت محیط صنوف ازجمله برنامه‌های بازرسان بهداشت محیط است.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم خاطرنشان کرد: سامانه شکایات مردمی سلامت محیط کار 190 به‌صورت شبانه‌روزی آماده شنیدن انتقادات و پیشنهادات مردمی است.
انتهای پیام/ م.ب 3060
با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال سروش دریافت کنید
https://sapp.ir/bpumspublicrelation


کلمات کلیدی:
طرح.تشدید     محمود.ذاکری     شبکه.بهداشت.درمنا     شهرستان.دیلم        

تاریخ بروز رسانی:   2 خرداد 1397

تعداد بازدید:   ۴

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >