فعالیت گسترده بهداشت محیط دیر در ایام ماه مبارک رمضان

3 تير 1397
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر گفت: همکاران زحمتکش بهداشت محیط در ایام ماه مبارک رمضان فعالیت گسترده‌ای برای حفظ سلامتی روزه‌داران داشته‌اند.

مهندس احمد آخوندی در نشست هفتگی طرح تحول سلامت با تقدیر از مجموعه فعالیت‌ها واحد بهداشت محیط گفت: طرح ویژه نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهرستان دیّر در ایام ماه مبارک رمضان با جدیت دنبال شد و فعالیت‌های گسترده‌ای از کلرسنجی و نظارت بر سلامت آب تا کشف محموله چند ده تنی رب گوجه‌فرنگی غیربهداشتی در بر داشت.
وی درباره اهم اقدامات بهداشت محیط در برنامه سلامت ماه مبارک رمضان، گفت: از ابتدای ماه مبارک رمضان، تعداد ۲۷۴ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی حساس شامل زولبیا، بامیه، آش، حلیم، رستوران‌ها و بیرون‌برها توسط کارشناسان بهداشت محیط مورد بازدید قرار گرفت.
مهندس احمد آخوندی افزود: ۱۰ بازرس بهداشت محیط در قالب ۵ تیم نظارتی در ۲ شیفت صبح و عصر از نخستین روز ماه مبارک رمضان اقدامات ویژه نظارتی در سطح شهرستان انجام دادند که نتایج خوبی نیز به همراه داشت.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر بر سلامت مواد اولیه تهیه غذاها تأکید کرد و گفت: اینکه مواد اولیه تهیه غذاها از نظر مرغوبیت و سلامت چه وضعیتی داشته باشند، اهمیت زیادی دارد، لذا سلامت این مواد نیز مورد سنجش قرار گرفت و ۱۷۷ مورد از لحاظ عوامل محیطی و سلامت روغن، نمک و نیز از نظر بررسی آلودگی سطوح با تجهیزات پرتابل بازرسی و مورد سنجش قرار گرفتند.
وی ادامه داد: یکی از وظایف کارشناسان بهداشت محیط در مراکـز خدمات جامع سلامت، نظارت بر سلامت آب آشامیدنی از طریق کلرسنجی و PH سنجی آب شرب به‌صورت روزانه است، که در این زمینه از ابتدای ماه رمضان تعداد هزار و 154 مورد از نظر کلر آزاد باقیمانده آب مورد سنجش قرار گرفت و ۸۲ نمونه نیز از نظر میکروبی و شیمیایی آب بررسی شد.
مهندس احمد آخوندی خاطرنشان کرد: سنجش‌ها و بازدیدها در مراحل بعد از تهیه غذا نیز ادامه دارد بنابراین ۹۱ مورد نمونه‌برداری مواد غذایی از سطح عرضه را در برنامه داشتیم.
وی گفت: بنا بر بازرسی‌ها، 64 هزار و 47 کیلوگرم، مواد غذایی فاسد و غیربهداشتی پس از کشف، از چرخه مصرف خارج و معدوم شد.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر با اشاره به همکاری‌های بین بخشی گفت: تعداد ۲۵ بازدید مشترک با ادارات و دستگاه‌های ذیربط از جمله ادارات تعزیرات حکومتی، صنعت، معدن و تجارت، اتاق اصناف، نیروی انتظامی و شبکه دامپزشکی داشته‌ایم.
مهندس احمد آخوندی با تأکید بر برخورد قانونی با متخلفین بهداشتی گفت: ۸ مورد از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی متخلف که اصول و مقررات بهداشتی را رعایت نمی‌کردند به مراجع قضایی معرفی‌شده که پس از طی مراحل قانونی، ۳ مرکز در شهرهای دیّر و آبدان تعطیل شد.
وی تصریح کرد: با توجه به امکان اطلاع‌رسانی تخلفات از سوی مردم، شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی مراتب را به سامانه تلفنی ۱۹۰ گزارش دهند.

انتهای پیام/ ح.ن ۳۰۵۰
با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید
https://telegram.me/bpumspublicrelation

کلمات کلیدی:
شبکه.بهداشت.درمان     شهرستان.دیر     بهداشت.محیط     فعالیت     ماه.رمضان    

تاریخ بروز رسانی:   3 تير 1397

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >