16 امرداد 1397سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر از اجرای طرح تشدید کنترل مواد غذایی فسادپذیر در فروشگاههای بوشهر خبر داد. به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر، مهندس حسن فخرایی عنوان داشت: در راستای نظارت و پایش نگهداری مواد غذایی حساس، بازرسان بهداشت محیط از فروشگاههای زنجیرهای و هایپرمارکتهای شهرستان بوشهر بازدید کردند. وی اظهار داشت: در راستای نگهداری مواد غذایی فسادپذیر (ماست، دوغ، شیر، پنیر، سس و غیره) در یخچال و محصولات پروتئینی (کالباس، سوسیس، مرغ، گوشت قرمز و غیره) در فریزر مراکز عرضهکننده مواد غذایی، طرح تشدید کنترل مواد غذایی با حضور فعال تعداد ۳۰ نفر از بازرسین بهداشت محیط و حرفهای در قالب ۱۵ اکیپ در شهر بوشهر به مرحله اجرا درآمد. سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر افزود: در این طرح تعداد ۲۵۰ فروشگاه بزرگ زنجیرهای و مجتمعهای غذایی، سوپرمارکت و اغذیهفروشی مورد بازرسی دقیق قرارگرفته و الزامات، دمای نگهداری دستگاههای خنککننده، تاریخ تولید، انقضاء و ممنوعیت نگهداری در آفتاب مدنظر قرار گرفت و پس از بررسی تعداد ۵۵ فروشگاه به دلیل تخلف بهداشتی به تعزیرات حکومتی معرفی شدند. وی اضافه کرد: مواد غذایی فسادپذیر در چرخه انتقال عوامل بیماریزا قرار دارند و هرگونه بیتوجهی نسبت به نگهداری آنها ممکن است منجر به ایجاد مسمومیت غذایی گردد، خصوصاً مسمومیت در گروههای آسیبپذیر مانند کودکان، زنان باردار، سالمندان و بیماران بسیار خطرناک خواهد بود. این مقام مسئول تأکید کرد: بهمنظور حفظ سلامت شهروندان و حساسیت موضوع، بازرسین بهداشت محیط از کلیه سوپرمارکتها و مجتمعهای غذایی بازرسی و با تجهیزات پرتابل مواردی مانند دما، PH، محیط فیزیکی، شوری و آلودگی میکروبی سطوح در این مراکز عرضهکننده مواد غذایی موردسنجش دقیق قرار دادند. انتهای پیام/ ا.س- ۳۰۰۰ با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید https://telegram.me/bpumspublicrelation
تاریخ بروز رسانی: 16 امرداد 1397