19 دی 1397طرح بررسی الگوی مصرف مواد غذایی و وضعیت تغذیهای خانوار و فرد در مناطق شهری و روستایی شهرستان دشتستان همزمان با سایر شهرستانهای استان، باهدف تعیین الگوی مصرف مواد غذایی توسط کارشناسان تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان آغاز شد. معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان با اشاره به اهمیت امنیت غذایی و کیفیت آن گفت: غذا یکی از اجزای اساسی و ضروری حفظ سلامت و از ابعاد مهم رفاه فردی و اجتماعی است. محمدحسین دریسی افزود: این پایش پژوهشی در طی دو دوره زمانی صورت میگیرد که شامل ۵۶ خانوار در ۶ منطقه روستایی و ۸ منطقه شهری است. دریسی خاطرنشان کرد: پس از انجام پایش اولیه، به فاصله سه تا هفت روز، کارشناسان به خانوارها مراجعه و مقدار مواد غذایی که در ۲۴ ساعت گذشته توسط خانوار مصرفشده است را بررسی و ثبت مینمایند. وی هدف از اجرای طرح چنین عنوان نمود: کمک به شناسایی گروهها و جمعیتهای در معرض ناامنی غذایی در مناطق شهری، روستایی و حاشیه شهرها و همچنین شناسایی روند تغییرات در الگوی مصرف مواد غذایی و عوامل خطر تغذیهای مرتبط با بیماریهای غیر واگیر ازجمله اهداف این پایش به شمار میروند. معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان درباره مشخصات پایشگران این طرح پژوهشی نیز گفت: کارشناسان این طرح دارای کارت همراه با تصویر و ممهور به مهر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت و انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی هستند. دریسی تصریح کرد: این پایش توسط فرمانداری و نیروی انتظامی نیز پشتیبانی میشود. انتهای پیام/ س.غ/3030 با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال سروش دریافت کنید https://sapp.ir/bpumspublicrelation
تاریخ بروز رسانی: 19 دی 1397