25 دی 1397رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان از اجرای طرح تشدید نظارت بر صنفهای تهیه و توزیع مواد غذایی از جمله رستورانها، بیرونبرها و کبابیها در سطح شهر برازجان توسط بازرسان بهداشت محیط خبر داد. به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان، ماریا خویش دوست گفت: این طرح با هدف تشدید نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی پیش از ایام نوروز اجرا شده است. وی افزود: با توجه به نزدیک شدن ایام نوروز، تشدید نظارت بر صنوف حساس تهیه و توزیع مواد غذایی الزامی است و در این راستا، بازرسان بهداشت محیط و حرفهای شهرستان در قالب 10 اکیپ از 58 مرکز تهیه و توزیع صنوف حساس غذایی شهر برازجان بازدید کردند و تعداد 35 نمونه میکروبی و شیمیایی از موا غذایی صنوف گرفته و برای آزمایش به آزمایشگاه شهرستان ارسال شد. خویش دوست تصریح کرد: بازرسان بهداشت محیط، جهت نظارت بر صنوف حساس غذایی، از دستگاههای پرتابل سنجش برای کنترل دما، کنترل pH، کنترل نمک و بار میکروبی آب و غذا استفاده میکنند و انتظار میرود، مداخله همکاران ما از سالهای قبل بیشتر بوده و کنترلها افزایش یابد تا برنامههایی که در قالب طرح تحول سلامت در حوزه بهداشت مورد تأکید است، با هدف ارتقای بهداشت عمومی شهروندان به کار گرفته شود. وی خاطر نشان کرد: بازرسان موظف هستند علاوه بر نظارت و بازرسی بهداشت محیط و مواد غذایی در صورت نیاز آموزشهای لازم را به افراد ارایه دهند و یا با تذکر موجب رعایت هر چه بیشتر بهداشت مواد غذایی شوند. انتها ی پیام/ س.غ/3030 با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال سروش دریافت کنید https://sapp.ir/bpumspublicrelation
تاریخ بروز رسانی: 25 دی 1397