دکتر اکرم فرهادی در بازدید از مجموعه سلف دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با اشاره به فرایند رو به رشد صنعتی شدن آشپزخانه این دانشگاه بیان داشت: سالن پخت غذا و فرایند نگهداری مواد اولیه حدود 80 درصد صنعتی شده است.
دکتر فرهادی افزود: با صنعتی شدن دستگاههای پخت غذا، میتوانیم با کاهش فضای فیزیکی و دخالت کمتر دست در تهیه غذا، خدماتی باکیفیت مطلوبتر و رعایت بیشتر نکات بهداشتی به دانشجویان ارائه نماییم.
مسئول واحد تغذیه دانشگاه نیز درباره تجهیزات جدید اضافهشده و همچنین تمهیداتی که این اداره برای ارتقاء سطح کیفی تغذیه دانشجویان در نظر گرفته است، گفت: در راستای بهبود کیفیت غذا کارشناسی در زمینه تغذیه به این واحد اضافهشده است.
اسماء خالدی گفت: همچنین در ادامه روند تجهیز آشپزخانه یک عدد دستگاه تماماتوماتیک همزن برقی (همزن گوشت) نیز امروز راهاندازی شد. این دستگاه برای مخلوط کردن گوشت و مخلفات (تهیه کباب) بدون دخالت دست مورداستفاده قرار میگیرد.
در پایان این بازدید معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در گفتوگویی با دانشجویان حاضر در سلف یکی از برنامههای مهم این معاونت را پیگیری مطالبات صنفی دانشجویی در امور تغذیه عنوان کرد.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با همراهی مدیر دانشجویی، مسئول واحد تغذیه و کارشناس این واحد دوشنبه 24 دیماه از بخشهای مختلف مجموعه سلفسرویس پردیس بازدید کردند.
انتهای پیام/ط. ت- 2050