احمد آخوندی در نشست شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان دیر گفت: به دلیل وجود مزارع گوجهفرنگی شماری از کشاورزان از کود مرغی استفاده میکنند که برای جلوگیری از تبعات آن در سلامتی کارگروه تخصصی تشکیلشده است.
وی یادآور شد: فرهنگسازی در راستای کاهش مصرف نمک و دخانیات و راهاندازی گشت مشترک بر مخازن و منابع آب شهرستان انجامشده است.
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر گفت: ساماندهی بازار هفتگی، دفع پسماندها و برخورد قانونی با کیوسکهای فاقد مجوز بهداشتی در سطح شهر انجامنشده است.
وی افزود: کانالهای روباز دفع آبهای سطحی در بندر دیّر محل مناسبی برای تکثیر مگسها و پشهها است که شهرداری باید برای آن فکری کند.
آخوندی گفت: نان فلهای موجود در مغازهها توزیع میشود که به دلیل عدم نظارت اولیه روی پخت آن جای نگرانی است و همچنین برای نظارت بر فاضلاب و بازارچه ماهی و میگو و کمیته اتلاف حیوانات زیانکار اقدامی نشده است.
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر به لزوم داشتن پیوست سلامت شرکتهای صنعتی تأکید کرد و گفت: شرکتهای صنعتی قبل از آغاز عملیات اجرایی میبایست پیوست سلامت خود را بهطور شفاف اطلاعرسانی کنند تا مردم در زمینه فعالیت آن نگرانی نداشته باشند.
امام جمعه دیر بابیان اینکه سلامت و تندرستی در جامعه دارای جایگاه ویژهای است، گفت: همانطور که اسلام و بزرگان دین به سلامت جسم اهمیت دادهاند به سلامت روح و روان نیز اهمیت زیادی میدهند.
حجتالاسلام سید علی حسینی با اشاره به ایام اعتکاف افزود: نظارت بر مواد غذایی افراد معتکف و بهداشت محیط مساجد اهمیت زیادی دارد و انتظار میرود شبکه بهداشت و درمان همچون سالهای گذشته فعالیت ویژهای در این ایام داشته باشد.
فرماندار دیر گفت: سلامت و امنیت غذایی مردم باید جدی گرفته شود و کوتاهی در این زمینه به هیچوجه پذیرفتنی نیست.
کریم علی حسنی افزود: همه دستگاههای اجرایی و نظارتی موظف هستند بر سلامت و تغذیه برنامه محور باشند.
وی گفت: پسماند یک معضل اساسی شهرستان است که باید به صورت فنی و کارشناسی سامان یابد.
انتهای پیام/ ح.ن- ۳۰۵۰