مهندس خلیل جوکار افزود: تعداد 237 موردسنجش با تجهیزات پرتابل شامل سنجش بار آلودگی سطحی وسایل و تجهیزات، سنجش دمای نگهداری مواد غذایی و تجهیزات برودتی، شوری سنجی و PH متری خمیر در نانواییها، نورسنجی و رطوبتسنجی مراکز و اماکن، سنجش قطبیت روغن (کنترل استفاده چندین بار از روغن)، ید سنجی نمکهای مصرفی و... توسط کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت کنگان انجام گرفته است.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان بیان داشت: همچنین در اجرای طرح بسیج سلامت نورزی در شهرستان کنگان توصیههای بهداشتی لازم به کارکنان مراکز مواد غذایی ارائه شد.
انتهای پیام/ م.س-3070
دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را در شبکههای اجتماعی دنبال کنید