محمدحسین دریسی گفت: با توجه به اهمیت کنترل و نظارت بهداشتی بر مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی و بهمنظور بالا بردن شاخصهای بهداشت فردی و عمومی مراکز عرضه و توزیع مواد غذایی (ظاهر فرد شاغل و ظاهر مغازه ) و نیز بالا بردن رضایتمندی عمومی جامعه، این طرح همزمان با سراسر استان در دستور کار واحد بهداشت محیط و حرفهای شبکه قرارگرفته است.
مسئول بهداشت محیط و حرفهای شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان افزود: تلاش بازرسان این واحد بر موضوع ارتقا هر چه بیشتر وضعیت بهداشتی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی، وضعیت بهداشت فردی، وسایل و ابزار کار، ساختمان و بهداشت مواد غذایی متمرکز است.
سیده فاطمه حسینی بیان داشت: جلسه هماهنگی طرح مذکور با روسای اتحادیههای مربوطه بهمنظور جلب مشارکت و همکاری بین بخشی برگزار و انتظارات طرح مطرح شد.
وی تصریح کرد: با اجرای این طرح انتظار میرود شاخصهای بهداشت فردی و عمومی مراکز تهیه و توزیع ازجمله استفاده از روپوش، کلاه، دستکش و نظافت عمومی ارتقا یابد.
مسئول بهداشت محیط و حرفهای شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان از مردم خواست تا خود نیز در امر ارتقای سلامت جامعه سهیم شده و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی موضوع را برای رسیدگی، به کارشناسان سامانه تلفنی شبانهروزی ۱۹۰ اطلاع دهند.
انتهای پیام/ س.غ-3030
دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را در شبکههای اجتماعی دنبال کنید