به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر؛ مهندس حسن فخرایی اظهار داشت: با توجه به گذر بیماریها از واگیر به غیر واگیر و در راستای سیاستهای کلی سلامت ابلاغی مقام معظم رهبری، سیاستهای کلی آمایش سرزمین و برنامه پیشنهادی وزارت بهداشت به مجلس، برنامه ملی ترویج و توسعه خود مراقبتی به عنوان "پنجمین برنامه تحول سلامت در حوزه بهداشت " تعیین و به کلیه دانشگاههای علوم پزشکی برای اجرا ابلاغشده است.
وی تصریح کرد: "خود مراقبتی " انجام آگاهانه و هدفدار برنامهها برای سلامت جسمی فرد است و در این میان خود مراقبتی سازمانی فرآیندی انتخابی، مشارکتی و فعال برای ارتقای سلامت یک سازمان است.
مهندس فخرایی بیان کرد: خود مراقبتی سازمانی توسط ائتلافی از اعضای سازمان، طراحی، اجرا، پایش و ارزشیابی میشود و اجرای این برنامه ملی زیرمجموعه پنجمین برنامه ملی تحول سلامت است که باهدف ایجاد محیط کار سالم اجرایی میشود.
این مقام مسئول اظهار داشت: توانمند کردن کارکنان و کارگران سازمانها جهت ارتقاء سلامت محیط کار از طریق تدوین و اجرای برنامهریزی عملیاتی مشارکتی مناسب و اجرای برنامه خود مراقبتی سازمانی امکانپذیر است.
وی تصریح کرد: اجرای این برنامه افزایش و ارتقای سلامت در محل کار، خلق محیط فیزیکی و فرهنگ حمایتی و تشویق شیوه زندگی سالم با همکاری کارکنان و کارفرمایان را در پی دارد.
مهندس فخرایی گفت: از دیگر فواید و منافع اجرای این برنامه ارتقاء سلامت کارکنان، افزایش روحیه، دلگرمی و رضایت کارکنان، بهبود تصویرسازمانی و شخصیت حقوقی در سازمان و بهبود فرایند اشتغال و روابط بین فردی کارکنان است.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: در همین راستا کارگاه آموزشی نحوه تدوین برنامه عملیاتی مشارکتی جهت اجرای برنامه خود مراقبتی سازمانی با تشریح شاخصهای برنامه خود مراقبتی شهرستان بوشهر در محل سالن اجتماعات مرکز شهداء و باهدف آشنایی سازمانها با برنامهها و خط مشیهای ارتقای سلامت در محیط کار برگزار شد.
انتهای پیام/ ا.س-۳۰۰۰
اخبار دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را در کانال اطلاع رسانی ما دنبال کنید
https://chat.whatsapp.com/EY7jegBw69PIpld7SHn6wN