به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر؛ مهندس حسن فخرایی بیان داشت: تمامی مطبها، دندانپزشکیها و کلینیکهای درمانی شهرستان بوشهر توسط بازرسین بهداشت محیط مورد بازرسی قرار گرفتند.
مهندس فخرایی افزود: هدف از اجرای این طرح، پایش وضعیت تفکیک، جمعآوری، دفع و بیخطرسازی پسماندهای عفونی در این مراکز است.
وی افزود: در این طرح که توسط 11 اکیپ دو نفره در روزهای چهاردهم و پانزدهم مهرماه، خارج از ساعت اداری انجام شده، بیش از 300 مطب و مرکز درمانی مورد بازدید قرار گرفت و در حین بازرسی آموزشهای لازم در زمینه مسایل بهداشتی از جمله برچسبگذاری پسماندهای عفونی برای تحویل به کارگران شهرداری، تفکیک زباله عفونی از عادی، جمعآوری زبالههای عفونی در کیسههای زردرنگ، نگهداری زبالههای نوکتیز و برنده در سیفتیباکس (Safety Box) (ظرف یکبار مصرف نگهدارنده اجسام تیز و برنده پزشکی) و ... مرتبط با مطبها داده شد.
مهندس فخرایی با تأکید بر اینکه در كشور ما مطبها نقش مهمي در افزايش سطح سلامت و رفاه اجتماعي دارند، اظهار داشت: اگرچه اثرات بهداشتي و زیستمحیطی در مراكز بزرگتر مانند بیمارستانها بارزتر است، اما از اثرات بهداشتي و زيستمحيطي مطبها به دليل تعداد و پراكندگي بيشتر در سطح جامعه نمیتوان چشمپوشی کرد، لذا با طراحي و استقرار اصول بهداشت محيط در مطبها ازجمله دفع صحیح پسماند عفونی ميتوان انتقال و ابتلا به بيماريهاي عفوني را كاهش داد و از آلودگي بيرويه محيطزيست پيشگيري کرد.
رییس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر اظهار امیدواری کرد: با توجه به اجرایی شدن برنامه جمعآوری زبالههای عفونی مطبها و مراکز درمانی توسط بخش خصوصی سازمان پسماند شهرداری با همکاری کامل پزشکان شاهد بهبود وضعیت جمعآوری و دفع بهداشتی پسماندهای عفونی در سطح شهرستان باشیم.
رییس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، موضوع را به سامانه تلفنی رسیدگی شکایات وزارت بهداشت به شماره ۱۹۰ اطلاع دهند.
انتهای پیام/ ا.س-3000
اخبار دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را در کانال اطلاع رسانی ما دنبال کنید
https://chat.whatsapp.com/EY7jegBw69PIpld7SHn6wN