عوامل ژنتیکی در ایجاد یا بروز اختلالات روانی مؤثر هستند

25 آذر 1398
مسئول واحد سلامت روان شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: عوامل ژنتیکی، استرس‌های مختلف و نوع تعامل فرد با دیگران در ایجاد یا بروز اختلالات مؤثر هستند.

امید کازرونیان در کارگاه اختلالات روان‌پزشکی افزود: انسان به‌طور مستمر بحران‌ها و فشارهای مختلفی را در زندگی تجربه می‌کند که باعث به هم ریختن تعادل جسمی و روانی او شده و اغلب با عدم تعادل و اختلالات عاطفی و رفتاری همراه است.
وی تصریح کرد: در بحران‌ها فرد به‌طور موقت دچار عوارض روانی شدید شده و کوشش می‌کند و به هر نحو که شده مشکل به وجود آمده را از سر راه برداشته و تعادل خود را باز یابد.
کازرونیان اظهار داشت: پزشکان شاغل در مراکز خدمات جامع سلامت در زمینه شناسایی، تشخیص و درمان بیماران اعصاب و روان طبق پروتکل‌ها  باید آموزش‌دیده و توانمند شوند. شناخت و تجویز داروهای موثر، شناخت دوره درمان و آموزش بیمار و خانواده وی یکی از نکات مهم در درمان بیماران دچار اختلالات روانی است.
مسئول واحد سلامت روان شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت:  ایجـاد تفـاهم و اعتمــاد در درمــان، بررســی مراحلــی کــه بــه بحــران منجــر شــده، شــناخت واکنــش‌های ناهنجــار ، آمــوزش راه‌هــای هنجــار ، جلوگیری از پیشرفت علائم، آموزش مددجو و شناخت موقعیت‌های خطرناک از تکنیک‌های لازم  برای مداخله در بحران است.
کارگاه اختلالات روان‌پزشکی با حضور پزشکان و کارشناسان سلامت روان شهرستان‌های دشتستان، گناوه، دیلم، دشتی و تنگستان در سالن آموزش سلامت شبکه بهداشت و درمان دشتستان به مدت دو روز توسط دکتر محمد بیگدلی متخصص اعصاب و روان و فاطمه اکبری‌زاده مدیر گروه سلامت روان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد.

انتهای پیام/ 3030/س.غ

اخبار دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را در کانال اطلاع رسانی ما دنبال کنید

https://chat.whatsapp.com/DMVSnqaN4f3LE5jqIuGJrI


کلمات کلیدی:
اختلالات.ژنتیکی     امید.کازرونیان     شبکه.بهداشت.درمان     شهرستان.دشتستان        

تاریخ بروز رسانی:   25 آذر 1398

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >