به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر؛ مهندس حسن فخرایی گفت: بهمنظور تامین سلامت مصرفکنندگان و ارتقا شاخصهای کیفیت مواد غذایی کلیه مراکز عرضهکننده مواد غذایی بهصورت مستمر توسط کارشناسان بهداشت محیط مورد بازرسی قرارگرفته و از نظر رعایت بهداشت فردی توسط شاغلین، بهداشت وسایل و ابزار کار، وضعیت ساختمانی و رعایت اصول و بهداشت مواد غذایی نظارتهای لازم صورت میگیرد.
وی اضافه کرد: توجه بهسلامت مواد غذایی شهروندان از اولویتهای مهم و رسالت اساسی مرکز بهداشت بوده و این تکلیف همواره در دستور کار بازرسین بهداشت محیط قرارگرفته است.
رییس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر خاطرنشان کرد: استفاده از مواد غذایی ناسالم در پخت غذا، توجه نکردن به مسائل بهداشت محیط، عدم رعایت بهداشت فردی کارکنان و همچنین استفاده از افزودنیهای غیرمجاز از عمده دلایل تعطیلی صنوف متخلف بوده است.
مهندس فخرایی عنوان داشت: بازرسین بهداشت محیط بهطور مستمر از کلیه مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی بازرسی نموده و در صورت رویت تخلفات بهداشتی با متخلفین طبق قانون برخورد جدی به عمل خواهد آمد.
وی تاکید کرد: شهروندان گرامی در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، بهمنظور شکایات و اعلام مشکلات بهداشتی با سامانه مدیریت ارتباط مردمی با شماره تلفن 190 تماس حاصل نمایند.
انتهای پیام/ ا.س-3000
اخبار دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را در کانال اطلاع رسانی ما دنبال کنید
https://chat.whatsapp.com/DMVSnqaN4f3LE5jqIuGJrI