به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر، مهندس حسن فخرایی اظهار داشت: با توجه به اهمیت نظارت بهداشتی بر عرضه قنادی و شیرینی، این طرح باهدف ارتقاء شاخصهای بهداشتی در کارگاههای قنادی و شیرینی فروشیهای شهرستان بوشهر اجرایی شده است.
وی با اشاره به تشکیل گروههای ویژه بازرسی در مرکز بهداشت بوشهر افزود: در این طرح که با حضور 26 نفر از بازرسان بهداشت محیط در قالب 13 اکیپ انجام گرفت از 68 کارگاه قنادی و شیرینی فروشی بازدید به عمل آمد.
این مقام مسئول بهداشتی بیان داشت: در این برنامه شاخصهای بهداشت فردی (روپوش، کلاه و دستکش) نظافت عمومی، نکات ایمنی و فنی ساختمانی، اصول بهداشت لوازم و تجهیزات، چیدمان وسایل، مواد اولیه مصرفی، رنگهای غیرمجاز و درج مشخصات بهداشتی بررسی و کنترل گردید.
مهندس فخرایی اعلام کرد: این پایش در نیمه اول بهمنماه اجرا گردیده و در این نظارتها کلیه نواقص بهداشتی به متصدیان اعلام و موارد نقص تا حصول نتیجه نهایی پیگیری شده و نیز با متخلفین طبق قانون ماده 13 برخورد جدی به عمل میآید.
فخرایی اظهار داشت: در اجرای این طرح تعداد 48 اخطاریه بهداشتی برای متخلفین بهداشتی صادر گردیده و پرونده 7 صنف متخلف جهت پیگیری قضایی به تعزیرات حکومتی ارجاع داده شد.
وی گفت: شهروندان میتوانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی از طریق سامانه شکایات مردمی در هر ساعت از شبانهروز با شماره تلفن 190 تماس گرفته و شکایت خود را مطرح نمایند.
انتهای پیام/ ا.س-3000
اخبار دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را در کانال اطلاع رسانی ما دنبال کنید
https://chat.whatsapp.com/DMVSnqaN4f3LE5jqIuGJrI