دکتر محمدعلی دریانورد در گفتوگو با روابط عمومی بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه اظهار داشت: از ابتدای شیوع کرونا ویروس بیش از ۶ هزار و ۸۰۰ نفر مشکوک یا مبتلا به کرونا ویروس به اورژانس این بیمارستان مراجعه کردهاند که از هزار و ۲۵۰ نفر از مراجعین تست pcr گرفته شده است و تعداد ۸۰۰ نفر از اینها در بخش حاد تنفسی بستری و تحت درمان قرارگرفتهاند.
وی با اشاره به فشار بار کاری مضاعف به بخشهای پاراکلینیک ادامه داد: تعداد سیتیاسکنهای انجامشده جهت تشخیص بیماری کرونا ویروس حدود سههزار و ۵۰۰ مورد بوده که حدود ۷۰ درصد کل سیتیهای انجامشده در بیمارستان طی مدت اخیر بوده است.
دکتر دریانورد ضمن تقدیر و تشکر از همکاری خوب و مؤثر متخصصین، پرسنل پرستاری و دیگر شاغلین مرتبط با کرونا در بیمارستان اظهار داشت: تعداد فوتیهای کرونایی در این مرکز حدود ۲٫۵ درصد از کل بیماران بستری تنفسی بوده که اغلب دارای بیماری زمینهای و یا سن بالا بودهاند و اگر تلاش و دانش بالای متخصصین پزشکی و مراقبتهای خوب پرستاری نبود شرایط بدتری میتوانست رقم بخورد.
وی تصریح کرد: با توجه به افزایش مراجعین دارای علامت، تعداد تختهای بستری تخصصی تنفسی از ۸ تخت به ۱۵ تخت افزایش پیدا کرد و ۴ تخت اورژانس جهت تریاژ و بررسی بیماران نیز فعال شد.
دکتر دریانورد ضمن تشکر از همکاری معاونت درمان در جهت پوشش و رفع کمبود نیروی پرستاری گفت: با رایزنیهای انجامشده با معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تعداد ۲ پرستار، ۲ بهیار و ۳ کمک پرستار در قالب قرارداد به نیروهای بالینی در این مرکز اضافه شد.
دکتر دریانورد ضمن بیان همکاری خوب مدیریت بیمارستان همجوار، سوانح و سوختگی اظهار داشت: با توجه به کمبود فضای موجود در این بیمارستان و ضرورت پوشش مراجعین عادی و همچنین افزایش مراجعین دارای علائم تنفسی و شبیه آنفولانزا با رایزنیهایی که بین دو بیمارستان با هماهنگی با معاونت محترم درمان صورت گرفت بخش آیسییو بیمارستان سوانح سوختگی تخصصی بیماران نیازمند مراقبتهای ویژه شد و یک بخش معمولی به عنوان حاد تنفسی ۲ با تعداد ۸ تخت در بیمارستان سوانح سوختگی تعریف گردید تا کمبودی جهت پاسخگویی به بیماران مرتبط با کرونا در سطح شهرستان نداشته باشیم.
دکتر دریانورد با اشاره به شروع فصل سرما و نگرانی از افزایش بیماری کرونا در فصل پاییز و زمستان در بین مردم تأکید کرد: هرساله در فصل پاییز شاهد شیوع آنفولانزا هستیم، اما امسال با توجه به شیوع ویروس کرونا فصل سرمای متفاوتتری داریم و مردم باید دقت بیشتری در رعایت پروتکلهای بهداشتی داشته باشند، چون ممکن است آلودگی با کرونا و آنفولانزا همزمان اتفاق بیفتد و البته تنها راه مقابله و پیشگیری با این ویروس، حفظ فاصلهگذاری فیزیکی، استفاده از ماسک و پرهیز از حضور در تجمعات است.
سرپرست بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه خاطرنشان کرد: در طول این مدت کمکهای مؤثری از جانب مردم، خیرین، مسئولین شهرستانی و همچنین دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در راستای رفع کمبودهای تجهیزاتی و حفاظت فردی انجام شد که جای تقدیر و تشکر دارد.
انتهای پیام/ م ک - ۴۰۳۰
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تنها مرجع رسمی اخبار حوزه سلامت در استان