دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر:
۱۶۴ بیمار در بخش‌های کرونایی استان بوشهر بستری هستند

دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر گفت: در حال حاضر ۱۶۴ بیمار در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر بستری هستند.

دکتر سعید کشمیری در گفت‌وگو با خبرنگار وبدا در بوشهر اظهار داشت: در ۲۴ ساعت گذشته ۳۲ بیمار در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر بستری شده‌اند.
وی گفت: خوشبختانه در ۲۴ ساعت گذشته ۲۸ مورد از بستری‌های بخش‌های کرونایی در استان بوشهر با حال خوب از بیمارستان مرخص شده‌اند که از این تعداد ۱۶ مورد مثبت قطعی بوده‌اند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اضافه کرد: متأسفانه ۳ نفر از هم استانی‌هایمان روزهای گذشته فوت شده‌اند که تست کرونایشان امروز مثبت اعلام‌شده است.
دکتر کشمیری اضافه کرد: موارد فوت شده در رده سنی ۶۷ تا ۸۵ ساله بوده‌ که دارای بیماری زمینه‌ای فشارخون بالا و سرطان سینه بوده‌اند.
دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر بابیان اینکه هم‌اکنون ۳۱ مورد در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بستری هستند افزود: از این تعداد در حال حاضر ۱۷ مورد از آن‌ها با کمک دستگاه تنفس می‌کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر افزود: کل موارد مثبت از ابتدای شیوع ویروس کرونا در استان بوشهر تاکنون ۱۶ هزار و ۵۸۹ نفر بوده است.
دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر خاطرنشان کرد: با ثبت موارد فوتی جدید، متأسفانه مجموع جان‌باختگان کرونا در استان بوشهر تا یک آذرماه به عدد ۷۸۲ مورد رسیده است.
انتهای پیام/ م.ف ۱۰۲۴

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تنها مرجع رسمی اخبار حوزه سلامت در استان