به گزارش روابط عمومی بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه، سید حسن آبشاری در این دیدار در مورد طرح حذف دفترچه و اهداف آن گفت: طبیعتاً در ابتدای هر پروژه مشکلاتی بروز خواهد کرد اما در این میان انتظار میرود با همکاری مراکز درمانی شهرستان به آسیبشناسی و رفع مشکلات طرح پرداخته و همگی در مسیر رفاه حال بیمهشدگان گام برداریم به طوری که فشاری بر مردم وارد نشود.
رئیس بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه نیز با اشاره به اینکه حذف دفترچه از اقدامات بسیار مفید سازمان تأمین اجتماعی است گفت: اما در بسیاری از طرحها متأسفانه زیرساختها فراهم نیست و در اینجا نیز قاعدتاً با مشکلاتی مواجه خواهیم شد.
دکتر محمدعلی دریانورد عنوان کرد: در صورت امکان، طرح در مراکز غیر ملکی سازمان نیز چند ماه به صورت آزمایشی اجرا گردد.
رئیس بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه با ارائه این راهکار که هر پزشک در قدم اول با ویزیت ۱۰ درصد از بیماران با نسخه الکترونیک ملزم به انجام این روش گردد گفت: بهترین شیوه آن است که به مرور دفترچه کاغذی از فرایند درمانی بیمهشدگان حذف شود.
رئیس درمانگاه شهید مطهری گناوه نیز با اعلام اینکه در گام نخست بنا بر سختگیری نیست و در صورت فراهم نبودن زیرساختها اساساً اجباری در بدو کار نیست گفت: پزشکان میتوانند در صورت اتمام اوراق دفترچه کلیه تجویزها را در سر نسخه و با قید شناسه ملی انجام دهند.
امان اله صالحی بیان داشت: پیشبینی میشود عمده چالشهای طرح در مراکز خصوصی نمود پیدا کند که آن هم تا تجهیز اینگونه مراکز به سازوکارهای لازم میبایست ضمن استعلام بیمه مراجعین از سامانه #۱۴۲۰ * توسط منشیها از روشهای قبل برای نسخهنویسی استفاده کرد.
همزمان با اجرای طرح توسعه خدمات غیرحضوری و نسخهنویسی الکترونیکی نشستی با حضور رئیس تأمین اجتماعی شعبه گناوه، مدیر درمانگاه شهید مطهری، رئیس و کارشناسان بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) برگزار شد.
در این نشست راهنمای مکتوب طرح حذف دفترچه جهت بهرهبرداری بیشتر از طرف مسئولین تأمین اجتماعی در اختیار رئیس بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه قرار گرفت.
انتهای پیام/ م ک - ۴۰۳۰
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تنها مرجع رسمی اخبار حوزه سلامت در استان