امید کازرونیان در گفتگوی با مسئول روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دشتستان افزود: انسان علاوه بر مراقبت از جسم باید به سلامت روان خود نیز اهمیت دهد چون جسم و روان از یکدیگر تاثیرپذیرند.
کازرونیان بیان کرد: افراد جامعه باید دانش سلامت روان خود را ارتقاء دهند و به همین منظور نظام سلامت با استقرار کارشناسان سلامت روان ،مراقبین سلامت و بهورزان در مراکز و خانه های بهداشت به ارائه آموزشهای سلامت روان درکنار دیگر خدمات می پردازند.
وی تصریح کرد:هدف از ارتقا دانش سلامت روان در افراد جامعه؛ کمک برای آگاهی از افکار، رفتار و هیجانات خود و اطرافیان است تا در صورت وجود آسیب برای بهبود آن تلاش کنند.
کارشناس مسئول واحد سلامت روان شبکه بهداشت و درمان دشتستان اظهار کرد: دانش سلامت روان به عوامل خطر و تهدید کننده و عوامل محافظت کننده سلامت اشاره دارد و باعث میشود فرد عوامل خطر را شناسایی و در دایره عوامل محافظت کننده قرار گیرد.
امید کازرونیان همچنین گفت: ارتقا دانش سلامت باعث میشود افراد نگرش و دیدگاه مثبتی نسبت به مسائل روان، بیماران روانی و مراکز خدمات مداخلاتی سلامت روان داشته باشند و در هنگام بروز مشکلات به موقع از خدمات سلامت روان بهره مند شوند.
کارشناس سلامت روان ستاد شبکه شهرستان دشتستان تاکیدکرد:اگر سواد سلامت روان در جامعه بهبود نیابد ، می تواند منجر به عدم شناسایی علایم و تاخیردر دریافت حمایت و خدمات درمانی و همچنین جلوگیری از پذیرش درمان و یا ایجاد اختلال در فرایند درمان گردد.
کازرونیان تصریح کرد: نامگذاری یک هفته به نام هفته ملی سلامت روان ( 18 الی 24 مهر) در تقویم سلامت علاوه بر اهمیت دانش سلامت روان به همه افراد جامعه یادآوری می کند که همه ما از هر قشر، جنس و نژادی باید دسترسی عادلانه به خدمات سلامت روان داشته باشیم .
انتهای پیام/س.غ/3030
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید