به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر، مهندس حسن فخرایی اظهار داشت: هدف در این رویکرد، ایجاد محیط کار سالم از طریق اجرای برنامهها و خط مشیهای ارتقای سلامت در محل کار، خلق محیط فیزیکی و فرهنگ حمایتی و تشویق شیوه زندگی سالم با همکاری کارکنان و کارفرمایان در محل کار دولتی یا خصوصی، مدرسه، دانشگاه، کارگاه، کارخانه و ... که حداقل دارای 20 نفر هستند، میتواند به ایجاد محیط کار سالم کمک کند.
وی افزود: مهمترین اقدامات لازم در جهت پیشبرد این برنامه در سازمانها (دولتی و غیردولتی) شامل تشکیل شورای ارتقای سلامت، برگزاری کارگاه برنامهریزی عملیاتی مشارکتی برای اعضای شورا، تدوین برنامه عملیاتی توسط شورا، اجرای برنامههای ارتقای سلامت تدوین شده در محیط کار، پایش و ارزشیابی برنامه توسط شورا است.
این مقام مسئول اظهار داشت: برنامه خود مراقبتی سازمانی باهدف ارتقاء سلامت محیط کار و تشویق شیوه زندگی سالم برای کارکنان شاغل در دستگاههای دولتی و سازمانهای غیردولتی در شهرستان بوشهر پس از وقفه ناشی از عوارض بیماری کرونا مجدداً در حال اجرا است.
وی بیان کرد: در این راستا کارگاه آموزشی با عنوان "خود مراقبتی سازمانی"و با هدف افزایش آگاهی کارکنان در این زمینه و تشکیل شورای ارتقاء سلامت و تدوین برنامه عملیاتی محل کار با حضور 20 نفر از نمایندگان ادارات و سازمانهای دولتی و غیردولتی و با رعایت شیوهنامههای بهداشتی در محل سالن مرکز مدیریت مراقبتهای اولیه بهداشتی شهداء شهرستان بوشهر برگزار شد.
فخرایی تصریح کرد: از مهمترین نتایج اجرای این برنامه در محل کار میتوان به بهبود عملکرد و بهرهوری، کاهش میزان غیبت و مرخصی استعلاجی، کاهش میزان آسیبهای شغلی و هزینههای مربوطه، افزایش روحیه، دلگرمی، انگیزه و رضایت کارکنان، بهبود تصویرسازمانی و شخصیت حقوقی سازمان، افزایش بازده آموزش و توسعه سرمایهگذاری، بهبود فرایند اشتغال و روابط بین فردی اشاره کرد.
انتهای پیام/س.م 3000
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید