محمدحسین دریسی در گفتوگو با روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: سرشماری و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی توسط تیمهای سلامت از جمعیت عشایر نشین شهرستان از یکم آذر در شهرستان آغاز شده است.
دریسی افزود: هر ساله با شروع فصل پاییز، جمعیت عشایر نشین در 12 منطقه شهرستان سکنی میگیرند و تا پایان اردیبهشتماه در این مناطق میباشند که شبکه بهداشت و درمان شهرستان در اولین اقدام، با اعزام تیمهای سلامت، سرشماری و مراقبتهای بهداشتی گروههای مختلف سنی عشایر را انجام میدهند.
وی خاطرنشان کرد: جمعیت عشایر نشین ما در هر منطقه تحت پوشش یک مرکز خدمات جامع سلامت است که تیمهای سلامت این مراکز در قالب (پزشک، مامای پزشک خانواده، کارشناس مبارزه با بیماریها، کارشناس سلامت خانواده و دارویار) به این مناطق اعزام و خدمات خود را به تمام گروههای سنی (مادران باردار، کودکان، نوجوانان و جوانان، میانسالان و سالمندان) ارائه میدهند.
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: رسیدگی و کنترل بهداشتی آب مناطق عشایر نشین (کلرزنی و توزیع کلر) و دفع صحیح بهداشتی زباله در کنار دیگر خدمات و مراقبتهای بهداشتی بسیار مهم است.
مسئول واحد هماهنگی و گسترش شبکه بهداشت و درمان دشتستان تصریح کرد: علاوه بر اجرای دهگردشی توسط تیمهای سلامت، با استقرار تیم واکسیناسیون کرونا در مناطق عشایری شهرستان، واکسیناسیون کرونا گروههای هدف جمعیت عشایری توسط بهورزان این مناطق پیگیری و ضمن تکمیل واکسیناسیون آنها در سامانه الکترونیک سیب ثبت شدهاند.
علیمحمد شفا خواه خاطرنشان کرد: بر اساس سرشماری تیمهای سلامت، جمعیت امسال عشایرنشینان در مناطق شهرستان در حدود 3000 هزار نفر شود.
انتهای پیام/ س.غ 3030
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید