به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر، مهندس حسن فخرایی اظهار داشت: در راستای پایش مواد غذایی، بازرسین بهداشت محیط از شیرینی و قنادی فروشیهای شهرستان بوشهر بازدید کردند.
وی بیان کرد: در این طرح که با حضور 25 نفر از بازرسان بهداشت محیط در قالب 15 اکیپ انجام گرفت از 50 کارگاه قنادی و شیرینی فروشی در ساعات اداری و غیر اداری بازدید به عمل آمد.
این مقام مسئول گفت: در این برنامه شاخصهای بهداشت فردی (روپوش، کلاه و دستکش) نظافت عمومی، نکات ایمنی و فنی ساختمانی، اصول بهداشت لوازم و تجهیزات، چیدمان وسایل، مواد اولیه مصرفی، رنگهای غیرمجاز و درج مشخصات بهداشتی بررسی و کنترل شد.
وی بابیان اینکه با متخلفین طبق قانون ماده 13 برخورد جدی به عمل میآید، عنوان داشت: با توجه به شیوع بیماری کرونا، رعایت پروتکلهای بهداشتی در صنوف موردنظر مورد پایش قرار گرفت و طی این نظارتها کلیه نواقص بهداشتی به متصدیان اعلام و موارد نقص تا حصول نتیجه نهایی پیگیری گردید.
مهندس فخرایی اظهار داشت: در طی اجرای طرح تعداد 73 موردسنجش با تجهیزات پرتابل در بازرسیها صورت گرفت که از این تعداد 21 اخطاریه بهداشتی جهت متخلفین بهداشتی صادر و پرونده 5 صنف متخلف جهت پیگیری قضایی به تعزیرات حکومتی ارجاع داده شد، همچنین یک واحد صنفی متخلف پس از طی مراحل قانونی و قضایی پلمب شد.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر خاطرنشان کرد: شهروندان میتوانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی از طریق سامانه شکایات مردمی در هر ساعت از شبانهروز با شماره تلفن 190 تماس گرفته و شکایت خود را مطرح نمایند.
انتهای پیام/ ا.س 3000
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید