ماریا خویش دوست افزود: با شروع ماه رمضان و حضور بیشتر شهروندان در مساجد به خصوص شبهای مبارک قدر، اهمیت مسائل بهداشتی افزایش یافته و در همین راستا و بهمنظور حفظ سلامت نمازگزاران بازرسان بهداشت محیط از ابتدای ماه مبارک رمضان بازرسی از اماکن متبرکه بهویژه مساجدی که در آن مراسمات ماه مبار رمضان برگزار میگردد، تشدید نمودهاند.
خویشدوست تصریح کرد: مساجد یکی از اماکن تجمعی شهروندان بهویژه در شبهای قدر است و از آنجا که کرونا همچنان بهعنوان تهدید سلامت شهروندان، هنوز وجود دارد و عدم رعایت مسائل بهداشتی میتواند منجر به شیوع دوباره بیماری شود، بازرسان بهداشت محیط با نظارتهای دقیق و گزارش به مراجع ذیربط، در کنترل بیماری نقش ویژهای دارند.
وی با بیان اینکه موارد مهمی در مساجد در کنترل بیماری کرونا دارای اهمیت ویژهای است، گفت: بازرسان ما ضمن تشدید بازرسیهای خود از مساجد، آموزش و توصیههای بهداشتی به بانیان اماکن متبرکه و مساجد را در اولویت خود قرار دادهاند.
خویشدوست تصریح کرد: صابون مایع و آب در وضوخانه موجود باشد و همچنین سطل زباله پدالدار و دستمالکاغذی در وضوخانه و صحن مساجد بسیار ضروری است.
وی تصریح کرد: علامتگذاری مساجد بهمنظور حفظ فاصله اجتماعی و توصیه به استفاده از سجادههای شخصی در مساجد مورد تأکید بازرسان ما بوده است.
خویشدوست تأکید کرد: استفاده از تهویههای مکانیکی و باز گذاشتن درب پنجرهها در فضای شبستان مساجد در کنترل بیماری نقش مهمی دارد.
وی تصریح کرد: با توجه به بیماری کرونا، ممنوعیت تهیه و توزیع و پختوپز مواد غذایی در مساجد در دستور کار هنوز قرار دارد و گندزدایی و ضدعفونی وسایل مشترک از جمله جا قرآنی، جای مهر، نرده و پلههای مساجد در بازرسیهای بازرسان بهداشت محیط از مساجد آموزش داده شده است.
رئیس شبکه بهداشت و درمان دشتستان خاطرنشان کرد: شهروندان بهمنظور سلامت خود و دیگران، در صورت داشتن هرگونه علائمی بیماری تنفسی و یا داشتن بیماری زمینهای از حضور در مساجد خودداری و در صورت تکمیل نبودن سه نوبت واکسیناسیون کرونا، هرچه سریعتر جهت تکمیل آن اقدام نمایند.
انتهای پیام/ س.غ 3030
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید