به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، دکتر قاسم برجوئیفرد در کارگاه مشترک با سازمان بسیج دانشجویی کشور که در خصوص "سلامت و جوانی جمعیت " و " آشنایی با مرکز مردمی نفس " گفت: کلیه آموزشهایی که در خصوص فرزند آوری داده میشود باید به سطوح محیطی انتقال یابد و اعتقاد و باور به اهمیت فرزند آوری در بین پرسنل مراکز خدمت جامع سلامت، پایگاهها و خانههای بهداشت میبایست نهادینه شوند.
دکتر برجوئیفرد اظهار داشت: جامعه ما وارث فرهنگِ قوی ایرانی- اسلامی است که این فرهنگ اهمیت زیادی برای فرزند آوری قائل است.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تأکید کرد: کارکنان شاغل در مراکز بهداشتی باید به فرهنگِ قوی ایرانی- اسلامی بهعنوان یک ظرفیت نگاه کنند.
وی همچنین در خصوص فعالیتهای مرکز مردمی نفس (نجات فرزند سقط) گفت: سقطجنین یکی از مباحث مهم حوزه پزشکی ایران است و هدف این مرکز آگاه کردن مادران از عوارض جسمی و روحی سقط عمدی است.
این مقام مسئول بهداشتی با بیان اینکه 95 درصد از سقطهایی که در کشور رخ میدهد جنایی (ارادی و بدون مجوز پزشکی) است افزود: یکی از وظایف کارکنان بهداشتی، گسترش این آگاهی در میان مردم است که سقطجنین در هر مرحله هم حرامِ شرعی است و هم جنبه جرم داشته و عوارض بسیاری زیادی مانند نازایی، خونریزی، عفونت و ... برای مادر دارد.
کارگاه "سلامت و جوانی جمعیت " و "آشنایی با مرکز مردمی نفس " با همکاری سازمان بسیج دانشجویی کشور و به مدت یک روز با حضور کارشناسان جمعیت و سلامت خانواده، سلامت روان و اجتماعی، نوجوانان و جوانان و مدارس، مربیان آموزشگاه بهورزی و کارشناسان مذهبی شهرستانها برگزار شد.