به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، دکتر محمدمهدی خواجهئیان در نشست زیر کمیته آموزش و ارتقای سلامت در راستای برنامه ارتباطات خطر و مشارکت اجتماعی اظهار داشت: با توجه به حضورِ پُرشور عاشقان امام حسین (ع) آموزش و اطلاعرسانی درباره راههای پیشگیری از ابتلا به بیماریهای واگیر از جمله دو بیماری وبا و کرونا به زائرین و موکب داران ضروری و از جایگاه ویژهای برخوردار است.
معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در مراسم اربعین، ممکن است عواملی مثل طولانی بودن مسافت، احتمالِ انتقال بیماریهای واگیر و گرمای هوا، باعث بروز مشکلات بهداشتی و درمانی برای برخی از زائرین عزیز شود.
وی بر لزوم همکاری رابطین سلامت کاروانها و موکبها در مراسم باشکوه پیادهروی اربعین تأکید کرد: به همین منظور معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در نظر دارد با همکاریِ رابطان سلامتِ آموزش دیده در کنترل مسائل بهداشتیِ کاروانها و موکبها تأثیرگذار باشد.
دکتر خواجهئیان گفت: یکی از مشکلات احتمالی، عدم رعایت موازین بهداشتی در توزیع نذورات بهصورت پخت و احتمال بروز بیماریهای مرتبط با آب و غذا بهویژه بیماریهای عفونی رودهای است.
مدیر گروه آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز گفت: هدف از تشکیل زیر کمیته آموزش و ارتقای سلامت در راستای برنامه ارتباطات خطر و مشارکت اجتماعی (RCCE) ویژه مراسم اربعین، جذب رابطان سلامت از کاروانها و موکبها و آموزش و توانمندسازی آنها در خصوص موضوعات بهداشتی جهت انتقال این آموزشها به زائرین شرکتکننده در مراسم پیادهروی اربعین و افراد ارائهدهنده خدمت در موکبها است.
حمیدرضا رصافیانی افزود: همکاری سایر ادارات و دستگاهها و رابطان سلامت کاروانها و موکبها در برنامه پیادهروی اربعین نقش مهمی در تأمین سلامت شرکتکنندگان در این مراسم باشکوه دارد.
این نشست با حضور ادارات و دستگاههای دخیل در برگزاری مراسم پیادهروی اربعین در محل معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد.
انتهای پیام/ م.ب 2020
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید