به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان، فاطمه آهو خوش در برنامه روز جهانی غذا جشنواره در دبیرستان دخترانه غیردولتی افق شهرستان اظهار داشت: دانش آموزان آموختههای خود را در زندگی به کار گیرند.
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان گفت: امروز بسیاری از بیماریهای براثر استفاده زیاد از انواع فست فودها، تغییر شیوه زندگی و عدم تحرک بدنی مناسب در جامعه شایع شده است.
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان نیز در راستای بزرگداشت روز جهانی غذا، روز 24 مهر امسال FAO با توجه به شرایط روز دنیا شعار این روز را LEAVE NO ONE BEHIND غذا برای همه، هیچکسی نباید فراموش شود، نامگذاری کرده است خاطرنشان کرد: ما باید دنیایی پایدار بسازیم که در آن همه و در همهجا بهطور منظم به غذای مغذی و کافی دسترسی داشته باشند، درواقع میلیونها نفر در سراسر جهان، توانایی پرداخت هزینه یک رژیم غذایی سالم را ندارند و این امر آنها را در معرض خطر بالای ناامنی غذایی و سوءتغذیه قرار میدهد؛ اما پایان دادن به گرسنگی فقط به خاطر عرضه مواد غذایی نیست.
روح اله علیزاده بیان داشت: در سراسر جهان بیش از 80 درصد از افراد با فقر شدید در مناطق روستایی زندگی میکنند و برای زندگی خود به کشاورزی و منابع طبیعی متکی هستند، آنها معمولاً بیشترین آسیب را از بلایای طبیعی و ساخته دست بشر میبینند و به دلایل متعدد در حاشیه قرار میگیرند.
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان اظهار داشت: یکدهم افراد در جهان با سوءتغذیه مواجهاند، دسترسی و در دسترس بودن مواد غذایی مغذی بهطور فزایندهای به دلیل چالشهای جهانی فعلی با مشکل مواجهاند.
وی تأکید کرد: تغذیه نامناسب علت کوتاهی قد 22 درصد کودکان در سال 2020 بوده است و همچنین غذای ناسالم علت بروز 200 بیماری از سادهترین نوع تا انواع سرطان است. مرگ 420 هزار نفر در سال به دلیل مصرف غذایی آلوده در دنیا، نقش ویژه مواد غذایی در پیشگیری از ابتلا به بیماریهای غیر واگیر را مورد تأکید قرار میدهد.
به مناسبت روز جهانی غذا جشنواره در دبیرستان دخترانه غیردولتی افق شهرستان کنگان با حضور معاون بهداشتی و کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان برگزار شد.
در این جشنواره به برگزیدگان غذای سالم ازنظر ارزش غذایی بهقیدقرعه به سه نفر جوایزی اهدا گردید
انتهای پیام/ م. س 3070
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید