رئیس شبکه بهداشت و درمان دشتستان:
25 درصد از جمعیت شهرستان دشتستان در مهرماه علائم بیماری‌های تنفسی داشته‌اند

2 آبان 1401
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: بر اساس آمار و شواهد موجود، 25 درصد از جمعیت شهرستان در مهرماه با علائم بیماری‌های تنفسی به مراکز درمانی مراجعه کرده‌اند.

 ماریا خویشدوست در کمیته مقابله با بیماری‌های تنفسی شهرستان دشتستان اظهار داشت: روند بستری بیماران با علائم حاد تنفسی بخصوص در گروه سنی کودکان در هفته اخیر رو به افزایش است.
وی در نشست مسئولین و مدیران مراکز درمانی بخش خصوصی و دولتی شهرستان افزود: باید با بسیج مراکز درمانی بخش خصوصی ،دولتی و اجرای مصوبات و دستورات این نشست بتوانیم از این شرایط بحرانی عبور کنیم و رضایت‌مندی مردم را داشته باشیم.
خویشدوست بیان کرد: طبق نتایج آزمایش‌هایی که از نمونه‌های افرادی که علائم بیماری‌های تنفسی داشته‌اند، می‌توانیم بگوییم که از 461 مورد آزمایش کوویدی که انجام‌گرفته فقط 16 مورد مثبت بوده است و ما الان بحران کرونا را اعلام نخواهیم کرد، بلکه دچار بیماری‌های حاد تنفسی هستیم.
وی تصریح کرد: با همکاری واحد نظارت بر درمان شبکه بهداشت و درمان و درمانگاه‌های بخش خصوصی و دولتی شهرستان برنامه زمان‌بندی برای این مراکز انجام‌شده است و از همه دستگاه‌های اجرایی شهرستان می‌خواهیم که در اطلاع‌رسانی و انتشار این برنامه به ما کمک کنند تا بار مراجعات بیماران سرپایی بر روی بیمارستان‌ها برداشته شود.
خویشدوست تأکید کرد: واکسیناسیون کووید 19 توانست ما را از بحران بیماری کرونا نجات دهد ولی باید این نکته مهم را به یاد داشته باشیم که دوره مصونیت واکسن کرونا بعد از 4 تا 6 ماه تمام می‌شود و قبل از وارد شدن به زمستان و اوج بیماری‌های تنفسی (بخصوص کرونا) برای تزریق واکسن‌های یادآور باید اقدام نماییم.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: بارها گفته‌ایم در شرایط بحرانی بهترین راهکار رعایت پروتکل‌های بهداشتی یعنی استفاده از ماسک، شستشوی دست‌ها و فاصل اجتماعی است.
وی بیان کرد: با توجه به اینکه درصد استفاده از ماسک در مردم و ادارات دولتی به کمتر از 20 درصد رسیده است، تمامی مدیران مدارس، دستگاه‌های اجرایی و همچنین بخشداران در مناطق خود باید بر استفاده از ماسک جهت کنترل بیماری‌های تنفسی اقدام جدی داشته باشند و نظارت‌های خود را تشدید نمایند.
خویشدوست گفت: آمارهای واکسیناسیون نشان می‌دهد که تزریق واکسیناسیون دانش آموزان 5 تا 18 سال در حدود 40 درصد است که در این خصوص باید اهتمام بیشتری انجام شود.
خویشدوست تأکید کرد: بیماری‌های حاد تنفسی ویروسی می‌باشند و متأسفانه مردم از پزشکان درخواست تجویز آنتی‌بیوتیک دارند، درحالی‌که تجویز آنتی‌بیوتیک فقط به تشخیص پزشک باید انجام شود و از مسئولین بخش‌ها می‌خواهیم با اطلاع‌رسانی این مطلب در تریبون‌های خود، در آگاه‌سازی و اقناع مردم به ما کمک نمایند.
سرپرست بیمارستان شهید گنجی برازجان نیز گفت: با شیوع بیماری‌های حاد تنفسی علاوه بر بزرگ‌سالان، متأسفانه کودکان نیز درگیر شده‌اند و روند بستری‌ها در کودکان افزایش داشته است.
دکتر امین آزاد فر افزود: بیمارستانی که با 160 تخت شروع به کار کرده بود، در بحران بیماری‌های اخیر به 280 تخت افزایش یافته است و تمام تلاش ما این است که بهترین خدمات را به مردم ارائه دهیم.
وی تصریح کرد: در حال حاضر تجهیز و افزایش تخت در بخش اورژانس بیماران حاد تنفسی و بخش‌های اطفال (100 تخت بستری اطفال) را داشته‌ایم و با توجه به اینکه فضای بیمارستان ظرفیت خاصی دارد، ما تمام سعی و تلاش خود را کرده‌ایم که حداکثر استفاده را از فضای کنونی بیمارستان برای ارائه خدمات بیشتر و مطلوب به مردم داشته باشیم.
 سرپرست بیمارستان مهر برازجان نیز اظهار کرد: با توجه به اینکه بیمارستان مهر برازجان فقط دارای 46 تخت است در شرایط پاندمی بیماری حاد تنفسی؛ 20 تخت را برای اطفال تجهیز و اختصاص داده‌ایم.
دکتر سید حمید سیاسی نژاد گفت: پیشگیری مقدم بر درمان است و تأکید ما این است که با توجه به اینکه بیشتر درگیرها در کودکان بخصوص کودکان سنین مدرسه است، نظارت بر مدارس، استفاده از ماسک و جداسازی دانش آموزان علامت‌دار باید جدی گرفته شود تا بتوانیم از این مرحله عبور کنیم.
در این نشست مدیران درمانگاه‌های بخش خصوصی و دولتی و همچنین مراکز خدمات جامع سلامت شبانه‌روزی بخش‌های مختلف شهرستان راهکارهای مقابله و کنترل این بیماری را به‌تفصیل بیان کردند.

انتهای پیام/ س.غ 3030
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید

کلمات کلیدی:
نشست     ماریا.خویشدوست     دکتر.امین.آزادفر     شبکه.بهداشت.درمان     شهرستان.دشتستان        

تاریخ بروز رسانی:   2 آبان 1401

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >