کارشناس مسئول سلامت روان شبکه بهداشت و درمان دشتی:
طلاق عاطفی نتیجه نادیده گرفته شدن نیازها، نظرات و انتظارات زوجین توسط یکدیگر است

6 اسفند 1401
کارشناس مسئول سلامت روان شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی گفت: طلاق عاطفی نتیجه و پیامد نادیده گرفته شدن نیازها، نظرات و انتظارات زوجین توسط یکدیگر است.

راحیل زنده بودی در گفتگو با روابط عمومی این شبکه با اشاره به اهمیت سلامت خانواده به‌عنوان اصلی‌ترین نهاد جامعه گفت: یکی از مؤلفه‌های مهم در تشخیص سلامت خانواده رضایتمندی همسران از یکدیگر است.
کارشناس مسئول سلامت روان، امور اجتماعی و اعتیاد شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی افزود: یکی از سازه‌هایی که در نهاد خانواده توجه وافری به آن شده است، پدیده طلاق عاطفی است که در این شکل از طلاق، همسران ناسازگار به خاطر عوامل فردی، خانوادگی، اجتماعی و فرهنگی از هم جدا نمی‌شوند اما خانواده به جای اینکه کانون طراوت، شادی و امید باشد به مکانی آشفته و رنج آفرین تبدیل می‌شود.
وی با اشاره به اینکه یکی از مهم‌ترین آسیب‌های خانوادگی طلاق است تصریح کرد: آمار رسمی طلاق به‌طور کامل نشان‌دهنده میزان ناکامی همسران در زندگی زناشویی نیست زیرا در کنار آن آماری بزرگ‌تر به طلاق‌های عاطفی اختصاص دارد یعنی آن‌ها به‌ظاهر باهم زندگی می‌کنند ولی تقاضای طلاق قانونی نمی‌کنند که معمولاً از شکایت و گله گذاری زوج‌ها نسبت به هم شروع می‌شود و زن و شوهر نه‌تنها تلاشی برای باهم بودن نمی‌کنند بلکه ترجیح می‌دهند اوقات خود را در تنهایی سپری کنند.
زنده بودی افزود: زمانی که نیازها، انتظارات و نظرات توسط همدیگر نادیده گرفته شود و زن یا مرد احساس کند همسرش برای او ارزشی قائل نیست با کاهش تعاملات مثبت زن و مرد رضایت آن‌ها از رابطه همسری کاهش‌یافته، طلاق عاطفی اتفاق می‌افتد.
وی خاطرنشان کرد: در بسیاری از موارد زن و شوهر فرایند شناخت یکدیگر را به‌طور صحیح طی نکرده‌اند و موارد اختلافات میان زوجین به کمبود و یا عدم وجود مهارت‌های زندگی باز می‌گردد که مواردی را جهت پیشگیری از این پدیده تلخ در دو مرحله قبل و بعد از ازدواج می‌توان برشمرد.
زنده بودی اظهار داشت: تناسب عقاید و نگرش‌ها، آداب‌ورسوم خانواده‌ها و سطح تحصیلات از مهم‌ترین موارد قابل‌بررسی و دقت نظر در دوره قبل از ازدواج می‌باشند.
وی با اشاره به مواردی همچون شناخت حالات و روحیات، نیازها و توقعات همسران نسبت به یکدیگر و کوشش در جهت تأمین آن‌ها، داشتن نگرش مثبت همسران از هم، ارتقا سطح آگاهی زوجین از طریق آموزش مهارت حل مسئله از طریق رسانه‌ها و برگزاری دوره‌های آموزش و تداوم این دوره‌ها در طی زندگی مشترک اضافه کرد: از تقویت ارزش‌های معنوی در خانواده توسط رسانه‌ها و نهادهای آموزشی، توسعه خدمات مددکاری و حمایتی در سطح خانواده‌ها، زوج‌درمانی مبتنی بر رویکرد ارتباطی"satir" می‌توان به‌عنوان عوامل مهم بعد از ازدواج در راستای پیشگیری از ایجاد طلاق عاطفی یاد کرد.
انتهای پیام/ م.ا 3040

آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید

کلمات کلیدی:
طلاق.عاطفی     راحیل.زنده‌بودی     شبکه.بهداشت.درمان     شهرستان.دشتی    

تاریخ بروز رسانی:   6 اسفند 1401

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >