معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت روز جهانی بهداشت حرفه‌ای:
داشتن یک محیط کار ایمن و سالم، یک حق است

6 ارديبهشت 1402
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: داشتن یک محیط کار ایمن و سالم یک حق است که باید توسط مدیریت و کارگران ارزش‌گذاری و ترویج شود.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، دکتر قاسم برجوئی‌فرد به مناسبت روز جهانی بهداشت حرفه‌ای اظهار کرد: این موضوع از طریق مشارکت هدفمند ذینفعان در بهبود مستمر سیستم ایمنی و بهداشت حرفه‌ای در محیط کار، امکان‌پذیر است.
وی افزود: کارگران باید به سهولت در مورد احتمال خطر و ریسک‌های موجود در محل کار خود آموزش دیده و مشارکت فعال کنند و مدیریت نیز در همکاری با کارگران برای یافتن راه‌حل‌های مناسب، مؤثر و فعال باشد.
این مقام بهداشتی گفت: این امر مستلزم ارتباط و گفتگوی باز است که بر پایه اعتماد و احترام متقابل و تعهدِ همگان ازجمله دولت‌ها، کارفرمایان و کارگران به تأمین ایمنی و بهداشت در محیط کار است.
دکتر برجوئی‌فرد بیان داشت: شایسته است کلیه کارشناسان بهداشت حرفه‌ای در همه سطوح با جلب مشارکت همه‌جانبه سازمان‌ها، تشکل‌ها، صاحب‌نظران و ذینفعان در این حوزه و با یک تلاش جمعی با هدف ارتقاء بهره‌وریِ نیروی کار، توسعه محیط‌های کاری سالم، کاهش بیماری‌های ناشی از کار و... در این راستا تلاش کنند.
وی خاطرنشان کرد: فرا رسیدن هشتم اردیبهشت، روز جهانی بهداشت حرفه‌ای که شعار آن در سال 1402"محیط کار ایمن و بهداشتی، حق اساسی نیروی کار " است، فرصتی فراهم آورد تا یک‌بار دیگر از تلاش خالصانه همه زحمتکشان و فعالان عرصه سلامت شاغلین خصوصاً بازرسان بهداشت‌کار، کارشناسان بهداشت حرفه‌ای در حوزه معاونت بهداشتی، شبکه‌ها و مراکز بهداشتی درمانی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، مراکز جامع سلامت، کارشناسان بهداشت حرفه‌ای شاغل در صنایع، کارگاه‌ها، بیمارستان‌ها و سایر ادارات و سازمان‌ها و بخش خصوصی، قدردانی نموده و برای همه این عزیزان آرزوی سلامتی و بهروزی کنم.



انتهای پیام/ م.ب 2020

آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید

کلمات کلیدی:
روز.جهانی     بهداشت.حرفه‌ای     معاون.بهداشت     دکتر.قاسم.برجوئی‌فرد        

تاریخ بروز رسانی:   6 ارديبهشت 1402

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >