17 مهر 1402کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه گفت: بهترین روش مصرف تخممرغ به شکل آب پز است و باید از مصرف خام یا نیمپز آن اجتناب کرد. فیروزه جهانفر در گفتوگو با روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه به مناسبت روز جهانی تخممرغ اظهار داشت: "تخممرغ، تأمینکننده سلامتی و شادی " شعار روز جهانی تخممرغ است. وی افزود: تخممرغ ماده غذایی ارزشمندی است که داری پروتئین باکیفیت بالا و چربی سالم، انواع ویتامینها و مواد مغذی است. جهانفر مصرف تخممرغ برای کودکان را مفید دانست و تصریح کرد: با شروع ۷ ماهگی میتوان تخممرغ را به تغذیه تکمیلی کودک اضافه کرد، از یک قاشق مرباخوری شروع و رفتهرفته بر اساس تحمل کودک به یک عدد تخممرغ یک روز در میان رساند و پس از دوسالگی مصرف روزانه یک عدد تخممرغ برای سلامت کودک مفید خواهد بود. وی تخممرغ را منبع غنی از ویتامینها و پروتئینها برشمرد و تصریح کرد: ویتامین E بهعنوان آنتیاکسیدان، ویتامین A و بیوتین مناسب برای سلامت پوست و مو، ویتامین D ضروری برای سلامت استخوانها، رشد مغزی جنین، ویتامینهای گروه B ضروری برای متابولیسم درشت مغذیها، آهن، ویتامین B12, B9 برای تشکیل سلولها خونی مفید هستند. این کارشناس تغذیه در ادامه بیان کرد: زینک موجود در تخممرغ برای بهبود رشد و اشتها در کودکان و سالمندان مفید است همچنین به دلیل محتوای خوب تریپتوفان و ملاتونین به خواب بهتر کمک میکند. انتهای پیام/ م.ک ۳۰۹۰ آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید
تاریخ بروز رسانی: 17 مهر 1402