5 آذر 1402رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: تشویق اصناف نمونه، در ارتقاء شاخصهای بهداشتی تأثیرگذار است. دکتر ماریا خویشدوست در گفتوگو با روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان افزود: رعایت شاخصهای بهداشتی، ویژه شاخصهای مربوط به بهداشت فردی، بهداشت تجهیزات و بهداشت مواد غذایی در صنوفی که اقدام به تهیه، تولید و عرضه مواد غذایی مینمایند، میتواند در ارتقاء سلامت شهروندان تأثیر به سزایی داشته باشد. خویشدوست تصریح کرد: عمده مشکلات صنوف در حال حاضر نداشتن گواهی آموزش بهداشت کارگران، دمای نامناسب یخچال نگهداری مواد غذایی، عدم استفاده از روپوش و کلاه است که در بازدیدهای مستمر بازرسان؛ آموزشهای انجامشده و استفاده از اهرمهای قانونی انتظار میرود تا پایان سال شاخصهای بهداشتی صنوف افزایش یابد. وی بیان کرد: در کنار برخورد قانونی با صنوف متخلف بهمنظور رعایت موارد بهداشتی، هر ساله در چندین نوبت از صنوفی که شاخصهای بهداشتی را رعایت مینمایند بهعنوان صنوف نمونه تقدیر به عمل میآید. رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: این کار با هدف ترغیب دیگر صنوف به رعایت مسائل بهداشتی و همچنین معرفی صنوف نمونه بهداشتی به شهروندان انجام میگیرد و در همین راستا از ۱۰ صنف نمونه در شهرستان دشتستان تقدیر شده است. انتهای پیام/س.غ۳۰۳۰ آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید
تاریخ بروز رسانی: 5 آذر 1402