1 بهمن 1402رئیس گروه بهداشت محیط و حرفهای شبکه بهداشت و درمان دشتستان از اجرای طرح تشدید نظارت و کنترل شرایط بهداشتی نانواییها در شهرستان خبر داد. سیده فاطمه حسینی در گفتوگو با روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: تشدید نظارت و کنترل شرایط بهداشتی صنوف بهمنظور جلوگیری از انتقال بیماریها، حفظ بهداشت عمومی، ارتقاء سطح بهداشت و ایجاد شرایط بهداشتی مناسب در محیطهای عمومی و کسبوکارها انجام میشود. حسینی اضافه کرد: این اقدامات شامل نظارت بر شرایط بهداشتی محیطهای غذایی، کنترل بهداشتی فردی، ساختمانها و ابزار و تجهیزات میشود. وی خاطرنشان کرد: این اقدامات میتوانند به کاهش انتقال بیماریها، افزایش اطمینان مشتریان از شرایط بهداشتی صنوف و ارتقاء سطح بهداشت و سلامت عمومی منجر شوند. حسینی بیان کرد: در همین راستا و باهدف نظارت بیشتر بر صنوف مواد غذایی حساس، طرح تشدید نظارت جهت صنوف رستوران و غذای بیرون بر، نانوایی، فست فود، شیرینیپزیها و آجیلفروشیها از ۱۵ دیماه تا پایان سال برنامهریزیشده است. وی تأکید کرد: طبق برنامهریزی انجام شده تشدید نظارت بر نانواییها در چند مرحله در دستور کار قرار گرفت. حسینی تصریح کرد: فاز اول نظارت نانواییها در شهر برازجان با حضور ۱۲ بازرس شبکه بهداشت و ۳ نماینده از ادارات مرتبط ازجمله اتاق اصناف، صنعت و معدن و تجارت و جهاد کشاورزی انجام گرفت که در این مرحله از ۵۰ نانوایی و نان فانتزی بازدید شده که ۱۷ مورد اخطاریه بهداشتی صادر و ۴ مورد نیز جهت کسر سهمیه آرد به کمیسیون مربوطه معرفی شدند. حسینی افزود: طبق برنامهریزی انجام شده از ۱۹۸ نانوایی سطح شهرستان بیش از ۱۵۰ مورد در طرح تشدید درباره زمانی کوتاه، مورد بازرسی قرار خواهند گرفت. رئیس گروه بهداشت محیط و حرفهای شبکه بهداشت و درمان دشتستان خاطرنشان کرد: سلامت مردم اولویت اصلی حوزه سلامت است و از همشهریان خواهشمندیم در صورت مشاهده مشکلات بهداشتی در صنوف با تلفن ۱۹۰ یا مراجعه به شبکه بهداشت و درمان در پیگیری جدی مشکلات کمک نمایند. انتهای پیام/ س.غ ۳۰۳۰ آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید
تاریخ بروز رسانی: 3 بهمن 1402