به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر، سپیده محسنی گفت: کارشناسان بهداشت محیط در ساعات اداری و خارج از وقت اداری برنامه نظارت ضربتی را در طی چند روز متوالی اجرا نمودند.
وی اظهار داشت: این طرح با حضور ۱۹ نفر از بازرسان بهداشت محیط در قالب ۱۵ اکیپ انجام گرفت و از ۱۴۷ واحد صنفی بازدید به عمل آمد.
کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط شهرستان بوشهر گفت: نانواییها ملزم به رعایت بهداشت فردی، بهداشت ابزار و وسایل کار، بهداشت ساختمان، ممانعت از ورود افراد متفرقه به داخل نانوایی، شستشوی مکرر دست کارکنان نانوایی و... هستند.
محسنی گفت: علیرغم تذکرات و صدور اخطاریههای لازم توسط کارشناسان بهداشت محیط به نانواییها، متأسفانه برخی دستورالعملهای بهداشتی را رعایت نمیکنند.
وی تصریح کرد: اهمیت سلامت مردم در حوزه آرد و نان بسیار موردتوجه بهداشت قرار دارد و رعایت اصول و قوانین بهداشتی در اولویت است.
محسنی ادامه داد: در طی اجرای طرح تعداد ۷۶ اخطاریه بهداشتی جهت متخلفین بهداشتی صادر گردیده و پرونده ۵ صنف متخلف جهت پیگیری قضایی به تعزیرات حکومتی ارجاع داده شد و همچنین یک واحد صنفی به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی پلمب شد.
وی با اشاره به نقش مردم در نظارت بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در سطح شهرستان بوشهر تأکید کرد: مردم میتوانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در حوزه نانواییها موضوع را از طریق تماس با شماره تلفن ۱۹۰ اطلاعرسانی کنند.
انتهای پیام/ح.گ ۳۰۰۱
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید